Connect with us

DIVIZIA A1

Andrzej Kowal: “Play-off-ul este cu totul altă competiţie şi trebuie să fim concentraţi”


Tehnicianul de la Volei Municipal Zalău speră într-o evoluţie mult mai bună a echipei sale şi într-un debut cu victorie în play-off, în partida de sâmbătă, cu Steaua


După ce a avut chiar şi un avans de 9 puncte faţă de urmăritoare, Volei Municipal Zalău a ajuns să termine sezonul regulat cu un singur punct în faţa celor de la SCMU Craiova şi Arcada Galaţi.

În aceste condiţii, gruparea de sub Meseş nu mai are voie să facă paşi greşiţi dacă vrea titlul şi îşi propune o victorie de 3 puncte în prima etapă a play-off-ului.

Sâmbătă, de la ora 15.30, formaţia zălăuană joacă pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, în faţa căreia are de luat o revanşă, după ce miercurea trecută a pierdut cu 3 – 1, în Capitală.

“Este important că vom evolua pe teren propriu, pentru că evităm deplasările lungi şi obositoare. Dar, după cum am mai spus, în play-off este o cu totul altă competiţie şi trebuie să fim concentraţi sută la sută la fiecare meci. Indiferent de numele adversarului, echipa trebuie să joace cel mai bun volei în toate meciurile. Vom face tot posibilul să câştigăm. După meciul cu Steaua, ne aşteaptă un nou duel dificil, cu SCMU Craiova, după care urmează deplasarea de la Galaţi. Ne aşteaptă trei meciuri de foc într-o săptămână. Dar, cu toate acestea, suntem o echipă puternică şi trebuie să credem că putem să ne îndeplinim obiectivul”, ne-a declarat Andrezej Kowal.

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. George

    22 March 2019 at 21:55

    Bafta Steaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1