Connect with us

FOTBAL

FOTO. Rapid Zimbor pierde puncte preţioase în lupta la titlu


Gruparea condusă de Liviu Ciucă şi Gabriel Mureşan a remizat pe teren propriu cu Viitorul Băbeni, însă a pierdut jocul la “masa verde”, după ce a încălcat pentru câteva minute regula jucătorului U 21. În urma acestui rezultat, Rapidul s-a îndepărtat la trei puncte în spatele Luceafărului Bălan, liderul din Seria EST


Pentru Rapid Zimbor, obiectivul pentru acest sezon a fost încă de la început: locul 1 şi promovarea în Liga a IV-a.

În tur, echipa antrenată de Laurenţiu Codorean a avut un parcurs bun şi a terminat pe locul 2, la un punct în spatele liderului Luceafărul Bălan.

La reluarea campionatului, gruparea din Zimbor a primit vizita echipei Viitorul Băbeni, formaţie ce în tur s-a impus categoric cu scorul de 3 – 0!

Acum, în prima etapă din retur, Rapidul a început mult mai bine jocul şi şi-a creat ocazii mari de a deschide scorul, cea mai mare aparţinându-i lui Mihai Tilincă, cel care din câţiva metri a nimerit doar bara transversală.

Însă, Tilincă şi-a răscumpărat greşeala câteva minute mai târziu, când l-a învins elegant pe Paul Todoruţ.

După câteva minute, gazdele au solicitat o lovitură de la 11m, la o cădere în careu a golgheterului Vali Roşca, însă centralul partidei a lăsat jocul să continue.

Totuşi, în finalul primei reprize, la rampă a ieşit şi tânărul Marius Tisăliţă. Fostul jucător al Sănătăţii Cluj a marcat pentru 2 – 0 şi a stabilit scorul la pauză.

Părea că totul se îndreaptă către o victorie a Zimborului, dar nu a fost aşa… Astfel, în urma unui corner, Nicolae Lucaci a redus din diferenţă, pentru ca – pe final – Molnar Zsigmond să restabilească egalitatea, după un contraatac ca la carte.

Cel mai controversat moment a avut loc în minutul 89, după ce Marius Tisăliţă s-a accidentat, staff-ul tehnic al gazdelor au comis o eroare gravă, iar pe teren a intrat un jucător care nu respecta regula jucătorului U 21.

Tocmai primarul Gabriel Mureşan a sesizat această problemă şi a dat dovadă de fair-play când le-a atras atenţia celor aflaţi pe banca tehnică a Rapidului.

S-a terminat 2 – 2, însă oaspeţii de la Băbeni au depus o contestaţie, iar Comisia de Disciplină le-a dat câştig de cauză!


Rapid Zimbor – Viitorul Băbeni 2 – 2 (2 – 0); 0 – 3 la “masa verde”

Au marcat: Mihai Tilincă (‘18) şi Marius Tisăliţă (‘42), respectiv Nicolae Lucaci (‘56) şi Molnar Zsigmond (‘78)

Rapid: Samuel Deaconu – Paul Mureşan, Alex Sidorov, Adrian Brad (cpt.), Constantin Merca, Marius Tisăliţă, Mihai Butuza, Marian Silaghi, Adrian Popescu, Mihai Tilincă şi Valentin Roşca. Rezerve: Dan Markhoul – Bogdan Ochiş, Ciprian Roman, Dan Petrean, Alin Gherman, Răzvan Cucerzan şi Răzvan Mureşan. Delegat: Liviu Ciuca. Antrenor: Laurenţiu Codorean

Viitorul: Paul Todoruţ – Dorel Vişan (cpt.), Nicolae Lucaci, Marian Tămăşan, Daniel Lucaci, Bogdan Ilieş, Gabriel Sas, Molnar Zsigmond, Ciprian Pintea, Adam Jurcuţ şi Ioan Mureşan. Rezerve: Rareş Mureşan – Dan Gavra, Dacian Pop, Radu Pop, Marius Teglaş şi Paul Pop. Delegat: Marius Teglaş

Au arbitrat: la centru: Alex Turian (Zalău) asistenţi: Raul Onica (Zalău) şi Melinda Vider (Crasna)

Observator AJF: Leontin Moga (Zalău)

Jucătorul meciului: Paul Todoruţ


Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL