Connect with us

FOTBAL

Meci perfect făcut de CS Barcău Nuşfalău, la Bocşa


Gruparea antrenată de Ciprian Grecu a obţinut o victorie cateogorică într-o deplasare dificilă şi s-a impus cu 4 – 0 în faţa celor de la Olimpic Bocşa. După acest rezultat, CS Barcău a urcat pe locul 6


Olimpic Bocşa a avut un program încărcat încă din prima săptămână de la reluarea campionatului şi a susţinut nu mai puţin de trei partide oficiale.

În primul joc, gruparea condusă de Ioan Barou a remizat în deplasare cu Silvania Cehu Silvaniei, după care miercuri a pierdut pe teren propriu restanţa cu Sportul Şimleu.

Sâmbătă, Olimpic a jucat din nou în faţa propriilor susţinător, însă şi de data aceasta s-a recunoscut învinsă de CS Barcău Nuşfalău. Practic, acest joc a început de la 0 – 1, deoarece în primele secunde, oaspeţii au şi marcat.

O combinaţie între Kallai Viorel, Codruţ Ardelean şi Nicolae Rad a fost finalizată cu gol de către Nicolae Rad, care a marcat din apropiere. Momentele bune ale vizitatorilor au continuat şi după nici 20 de minute, CS Barcău a făcut 0 – 2.

Boldizsar Attila a prins un şut bun din lovitură liberă de la aproximativ 25 m, iar în ciuda eforturilor lui Ioan Barou de a respinge, mingea a intrat în plasă. Şi Olimpic s-a trezit şi a început să pună presiune, iar ocaziile importante au început să apară la poarta Nuşfalăului.

Însă, Gabriel Puşcaş a prins o zi bună şi a avut câtva parade senzaţionale, astfel că scorul a rămas 0 – 2 şi la pauză. Jocul a părut mai echilibrat în partea secundă, dar până la urmă tot CS Barăcu Nuşfalău a fost echipa mai exactă şi din minutul 60 a condus cu 0 – 3.

După o combinaţie reuşită, Adelin Neaga a fost deschis foarte bine, a scăpat singur spre poarta adversă şi a marcat fără nicio emoţie. Olimpic s-a resemnat că nu mai poate obţine nimic din această confruntare, iar până la final oaspeţii au mai marcat în poarta lui Ioan Barou.

În minutul 75, Adelin Neaga a obţinut un penalty, iar de la punctul cu var a înscris fără probleme Nicolae Rad, care în acest joc a reuşit “dubla”. După victoria de la Bocşa, CS Barcău a reuşit un salt de două locuri în clasament şi a ajuns pe locul 6.

“Având în vedere că în echipă sunt mai mulţi jucători noi, am jucat foarte bine în meciul de la Bocşa. Am câştigat meritat şi ne bucurăm că am obţinut cele 3 puncte care ne-au dus pe locul 6. În acest retur nu avem aşteptări foarte mari, dar încercăm să ne menţinem în primele şase locuri. Putem pune probleme şi echipelor din faţă. Am arătat acest lucru şi în meciul cu Dumbrava Gîlgău”, a spus Adelin Neaga.


Olimpic Bocşa – CS Barcău Nuşfalău 0 – 4 (0 – 2)!

Au marcat: Nicolae Rad (‘1 şi 75), Boldiszar Attila (‘18) şi Adelin Neaga (‘60)

Olimpic: Ioan Barou (‘88 Dan Mărcuş) – Bogdan Saitoş (‘71 Gabriel Cighi), Cosmin Cozma, Răzvan Gorgan, Florin Bărnuţiu, Sergiu Oros (‘58 Ionuţ Hendea), Cosmin Pop, Robert Niculăuţ, Cosmin Sabou (cpt.), Marius Micle şi Sergiu Păcurar (‘77 Claudiu Mărcuş). Rezerve: Dumitru Bordaş, Adrian Bob şi Dacian Iacob. Delegat: Ioan Mărcuş

CS Barcău: Gabriel Puşcaş – Cristian Onica, Olimpiu Ardelean, Boldiszar Attila, Ionuţ Lontea, Nagy Levente, Raul Vetişan, Kallai Viorel (‘85 Cosmin Mitroi), Adelin Neaga, Codruţ Ardelean (‘46 Sergiu Bercea) şi Nicolae Rad (cpt.). Rezerve: Totos Nandor şi Paul Cosma. Antrenori: Adrian Damian şi Ciprian Grecu. Delegat: Fazekas Lorand

Au arbitrat: la centru: Laurenţiu Ciuchiţă, asistenţi: Alex Perţe şi Marchica Francesco (toţi trei din Oradea)

Observator AJF: Marcel Bercean (Zalău)

Jucătorul meciului: KALLAI VIOREL


Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 martie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL