Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la Atletic au egalat la puncte liderul!


Formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a câştigat la scor cu Luceafărul şi are acelaşi punctaj precum CSS 2 Baia Mare


Început perfect de retur pentru CS Atletic Zalău, care după ce în prima etapă a câştigat în deplasarea de la LPS Satu Mare, sâmbătă a obţinut o victorie şi pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. De data aceasta, victoria a fost obţinută la scor de către echipa lui Claudiu Cornaci, care a început tare şi din primele minute a deschis scorul prin Alin Lazăr. Câteva minute mai târziu, Cristian Mureşan a făcut 2 – 0 după ce a scăpat singur spre poarta adversă, în timp ce bihorenii au redus din diferenţă la jumătatea primei reprize, la singura lor ocazie. A fost însă un simplu “foc de paie”, deoarece după câteva minute, Alin Chende a refăcut diferenţa de două goluri.

La pauză s-a intrat cu 4 – 1 după ce Adelin Teglaş a marcat cu un şut bun de la aproximativ 20 de m.  Soarta învingătoarei era deja decisă, dar şi în repriza secundă, CS Atletic Zalău a continuat să practice un joc ofensiv, care s-a reflectat şi pe tabela de marcaj. În doar 15 minute de la reluare, Adelin Teglaş şi Cristian Mureşan au dus scorul la 6 – 1, iar bihorenii au mai reuşit să reducă din diferenţă abia în ultimele 20 de minute. Finalul a a aparţinut tot gazdelor, care au dus scorul la 7 – 2 printr-un şut de la mare distanţă a lui Adelin Teglaş. Spectacolul a continuat, iar Neluţu Berbenţi şi Mihai Ardelean au mai marcat în ultimele minute şi CS Atletic a câştigat cu un categoric 9 – 2.

Această victorie este şi mai importantă, în condiţiile în care CSS 2 Baia Mare a pierdut cu Minaur, iar după acest rezultat, juniorii A de la Atletic au egalat la puncte liderul.

“Întreaga echipă a jucat foarte bine şi îi felicit pe toţi jucătorii. Nu ne-am fi aşteptat să câştigăm la o diferenţă atât de mare, dar băieţii s-au dăruit şi au fost concentraţi pe toată durata jocului. Am egalat la puncte liderul, iar acum totul depinde de noi. Avem şanse să terminăm pe primul loc, dar trebuie să tratăm toate jocurile cu seriozitate”, ne-a declarat Claudiu Cornaci. În etapa următoare, CS Atletic va sta, iar următorul joc va fi pe 30 martie, în deplasare la CIL Sighetu Marmaţiei.

Atletic Zalău – Luceafărul Oradea 9 – 2 (4 – 1)

Au marcat: Adelin Teglaş (3), Cristian Mureşan (2), Alin Lazăr, Alin Chende, Neluţu Berbenţi şi Mihai Ardelean

CS Atletic: Gabriel Dragomir – Dănuţ Roşca, Alin Chende, Andrei Şumlea, Dragoş Pop, Mihai Ardelean, Adelin Moroşan, Raul Irimeş, Alin Lazăr, Adelin Teglaş şi Cristian Mureşan. Au mai evoluat: Ştefan Ţîrle, Neluţu Berbenţi, Alexandru Taloş şi Mihai Ciutre. Antrenor: Claudiu Cornaci

 

Mai multe amănunte, rezultate şi clasamente, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL