Connect with us

DIVIZIA A1

Caio de Pra – jucător Steaua Bucureşti: “O să fie un meci extrem de greu la Zalău, dar o să fim pregătiţi”


Voleibalistul este încrezător că echipa sa poate face un meci bun şi pe terenul Zalăului mai ales că are moral bun după ce în ultima etapă din sezonul regulat a câştigat în faţa liderului, la Bucureşti


Volei Municipal Zalău şi Steaua Bucureşti se întâlnesc sâmbătă pentru a cincea oară în acest sezon şi pentru a doua oară la rând. După ce în ultima etapă din sezonul regulat, cele două echipe s-au duelat la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 15.30, Volei Muncicipal Zalău şi Steaua joacă în prima etapă a play-off-ului.

În partida de miercurea trecută, Steaua a câştigat cu 3 – 1 şi după acel rezultat şi-a asigurat calificarea în play-off, dar acum Volei Municipal Zalău nu îşi mai permite paşi greşiţi şi vrea o victorie de 3 puncte pentru a rămâne în fotoliul de lider şi după prima etapă din play-off.

Bucureştenii vin motivaţi sub Meseş, mai ales după ce au câştigat în urmă cu 10 zile în faţa liderului şi vor să obţină din nou un rezultat pozitiv.

“La Bucureşti aveam ultima şansă de a ne califica în play-off şi trebuia să facem un meci mare împotriva Zalăului. Am reuşit acest lucru, am muncit din greu şi în cele din urmă am obţinut victoria. Acum, însă, am lăsat în urmă acea victorie şi suntem concentraţi pe meciul din play-off de la Zalău. Echipa noastră o să joace fiecare meci ca şi cum ar fi o finală. Tot timpul ne dorim mai mult şi vom munci pentru a reuşi ceea ce ne propunem. O să fie un meci extrem de greu, dar o să fim pregătiţi”, ne-a declarat Caio de Pra.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1