Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Braconieri urmăriţi de poliţie ca în filme


Trei bărbaţi au fost urmăriţi de poliţişti, puţin, după miezul nopţii, după ce maşina în care se aflau cei trei a demarat în trombă pe lângă maşina poliţiei


O urmărire ca în filme a avut loc luni, spre marţi noapte, în localitatea Ocna de Fier. Astfel, un autoturim în care s-au aflat trei bărbaţi a demarat în trombă pe lângă o maşină de poliţie a Secţiei 5 poliţie rurală Bocşa.

Mai mult, conform reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, din autoturismul în care se aflau cei trei bărbaţi a fost aruncat pe geam un obiect suspect, astfel că poliţiştii au plecat imediat în urmărirea acelui autovehicul.

După o urmărire de câteva minute, autovehiculul a fost oprit pe raza localităţii Bocşa.

În maşina “problematică” au fost identificaţi trei bărbaţi de 19, 34, respectiv 40 de ani, toţi din Bocşa, iar în interiorul maşinii a fost găsit un cartuş de vânătoare calibru 12 mm. Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au identificat și obiectul aruncat pe geamul autoturismului, respectiv o armă de vânătoare calibru 12 mm.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că cei trei bărbați s-au deplasat pe raza localității Ocna de Fier cu scopul de împușca vânat, aceștia predând și cantitatea de 10 kg. carne de vânat.

Polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, 4 arme de vânătoare, 119 cartușe diferite calibre și mărci, mai multe proiectile, scule și materiale destinate confecționării cartușelor de vânătoare, 2 trofee căprior.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare