Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un sălăjean, prins băut la volan de polițiștii bihoreni


Un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Marca a fost depistat în trafic pe raza localității Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, sălăjeanul riscă dosar penal


Polițiștii rutieri bihoreni au continuat acțiunile în trafic, în cadrul acțiunii europene T.I.S.P.O.L. Seatbelt, pentru a identifica persoanele care circulă cu autoturismul fără a purta centura de siguranță.

Totodată, au fost verificați conducătorii auto care transportă cu autovehiculul copii cu vârste mai mici de trei ani, care, potrivit prevederilor legale, au obligația să asigure transportul minorilor cu scaune speciale.

În cadrul acțiunilor desfășurate în trafic de data de 14 martie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 43.475 de lei.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut zece permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare și au fost constatate șase tamponări.

Printre șoferii care au fost sancționați de polițiștii de la IPJ Bihor se află și un sălăjean.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Marca.

Astfel, conducătorul auto din Sălaj a fost depistat în trafic pe raza localității Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar penal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj