Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka Andreea Szilaghi, de două ori pe podium la Baia Mare


Sălăjeanca de la CS Good Dragon a reuşit să urce de două pe podium la Cupa “Maramureşului” la probele WKF şi Shobu Ippon şi aşteaptă cu încredere Campionatul Naţional de la Piteşti de la finalul lunii martie


Duminică, 10 martie, la Baia Mare a avut loc Cupa Maramureşului la Karate Shotokan. Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Condor Baia Mare şi a adunat la start peste 120 de sportivi din judeţele limitrofe, Satu Mare, Maramureş, Satu Mare şi bineînţeles, Sălaj.

Judeţul nostru a fost reprezentat la această competiţei de către CS Omega Şimleu Silvaniei, CS Coste Jibou, sportivi celor două cluburi reuşind să obţină 31 de clasări pe podium.

Tot din judeţul Sălaj, la această competiţie a participat şi Andreea Szilaghi. Karateka din comuna Marca reprezintă Clubul Sportiv Good Dragon Marghita şi s-a aflat la startul ediţiei 2019 a Cupei “Maramureşului”.

Tânăra din Marca este un adevărat ambasador al comunei, având rezultate de excepţie pe la competiţiile la care participă. Astfel, această se poate mândri cu un titlu european, precum şi cu medalii la Campionatele Naţionale şi Cupa României.

În finalul anului 2018, Szilaghi avea cucerite nu mai puţin de 60 de medalii, zestre pe care a îmbunătăţit-o după participarea la competiţia din judeţul Maramureş.

Astfel, la Baia Mare, Andreea Szilaghi a cucerit locul 2 la Shobu Ippon şi locul 3 la WKF şi aşteaptă cu încredere Campionatul Naţional de la finalul lunii martie.

“Cupa Maramureşului a dat startul competiţiilor din acest an. Totdeauna particip cu drag la acest concurs organizat de sensei Duţă Viorel. Am reuşit să cuceresc locul 3 la WKF şi locul 2 la Shobu Ippon. Peste două săptămâni urmează Campionatul Naţional de la Piteşti şi sper să aduc acasă cât mai multe medalii”, ne-a spus Andreea Szilaghi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE