Connect with us

FOTBAL

Alexandru Tudor, invitat de marcă la cursul de instruire al arbitrilor din Sălaj!


Fostul purtător al ecusonului FIFA, cu cele mai multe partide arbitrat în Liga 1 va fi prezent sâmbătă în mijlocul arbitrilor din cadrul CJA Sălaj, cărora le va prezenta două teme. Tudor va oficia şi premierea celor mai buni arbitri din Sălaj din anul 2018


Înainte de startul turului şi al returului, CJA Sălaj organizează obişnuitul curs de instruire al arbitrilor şi observatorilor din judeţ.

Cursul de sâmbătă va fi cu totul mai special, având în vedere că la eveniment a fost invitat unul dintre cei mai  galonaţi arbitri pe care i-a avut România.

Este vorba de Alexandru Tudor, arbitrul cu cele mai multe jocuri oficiate în Liga 1 (382).

Fostul purtător al ecusonului FIFA va fi prezent sâmbătă, de la ora 12.00, în sala festivă de la CNS Zalău şi va prezenta două teme pentru tinerii arbitri sălăjeni.

“Mă bucur că Alexandru Tudor a acceptat invitaţia mea de a veni în mijlocul nostru şi de a ne împărtăşi din experienţa  şi cunoştinţele acumulată la cel mai înalt nivel. Este o onoare să îl avem pe Alexandru Tudor la un curs de instruire organizat de CJA Sălaj. Pentru arbitri tineri din Sălaj care visează să-i calce pe urme este o ocazie unică de a sta faţă în faţa cu unul dintre cei mai galonaţi arbitri români şi de al întreba despre tainele unui arbitru de succes. Nu a fost foarte greu să îl conving pe Alexandru Tudor să vină la Zalău. A fost foarte deschis şi a răspuns pozitiv încă de anul trecut”, ne-a declarat Gabriel Bârjac, preşedintele CJA Sălaj.

Prezentarea ultimelor modificări din Legile Jocului, îmbunătăţirea cjkunoştinţelor teoretice şi adaptarea acestora la tendinţele actuale din arbitraj va fi una dintre temele pe care le va aborda Alexandru Tudor la evenimentul de sâmbătă, iar cealaltă temă va fi prezentarea unui model profesionist de pregătire fizică şi de pregătire tactică a unui joc.

În cadrul cursului de sâmbătă, CJA Sălaj va premia cei mai buni arbitri şi asistenţi din anul 2018, iar această festivitate va fi oficiată tocmai de Alexandru Tudor.

“Clasamentul a fost întocmit de biroul CJA Sălaj, format din arbtiri divizionari”, ne-a informat Gabriel Bârjac.

Alexandru Tudor a debutat în prima ligă în mai 1999 şi în 2001 a devenit arbitru FIFA.

Bucureşteanul şi-a încheiat cariera în decembrie 2018, la meciul dintre Concordia Chiajna – Poli Iaşi.

Din acest început de an, Alexandru Tudor face parte din corpul observatorilor de arbitri din Liga 1.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 martie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL