Connect with us

FOTBAL

Debut perfect pentru juniorii A de la CS Atletic Zalău. REZULTATE şi CLASAMENT


În primul meci din 2019, formaţia antrenată de Claudiu Cornaci s-a impus cu 2 – 0 în deplasarea de la LPS Satu Mare şi a rămas în bătălia pentru primu loc


După o pauză de câteva luni, juniorii republicani de la CS Atletic au revenit la treabă, iar sâmbătă au susţinut primele meciuri oficiale din acest an. Debutul a fost unul perfect pentru juniorii A, deşi CS Atletic a pierdut doi jucători importanţi în iarnă, pe Florin Pop şi Olimpiu Ardelean.

Cu toate acestea, echipa antrenată de Claudiu Cornaci a arătat bine în deplasarea de la LPS Satu Mare unde a pus stăpânire pe joc încă din debut şi şi-a creeat numeroase ocazii la poarta adversă.

Până la urmă a venit şi golul marcat de Raul Irimeş, care a primis o pasă foarte bună de la Alin Lazăr şi a marcat din câţiva metri, după ce a scăpat singur spre poarta adversă. În prima repriză, zălăuanii au mai avut şi două bare din lovituri libere, dar la pauză s-a intrat cu 0 – 1.

Zalăul a continuat să controleze partida şi în repriza secundă, în timp ce LPS Satu Mare a ajuns cu greu la poarta lui Gabriel Dragomir. Până la urmă, zălăuanii au rezolvat rapid soarta celor 3 puncte, după ce Adelin Moroşan a făcut 0 – 2 cu o lovitură de cap, în urma unei centrări primite de pe partea dreaptă.

“A fost o victorie importantă pentru moral şi în perspectiva meciurilor următoare. Era important să începem cu dreptul şi să rămânem aproape de liderul CSS 2 Baia Mare. Echipa arată bine după o perioadă de pauză, dar mai sunt câteva aspecte pe care trebuie să le îmbunătăţim. Sperăm să facem un retur bun şi să ne calificăm la turneul zonal”, a spus antrenorul Claudiu Cornaci.

După victoria de la Satu Mare, CS Atletic rămâne pe locul secund, la 3 puncte în spatele liderului CSS 2 Baia Mare, care în prima rundă din acest an a reuşit să câştige cu un categoric 18 – 0 în faţa celor de la CIL Sighetu Marmaţiei.

Sâmbătă, Atletic joacă pe teren propriu, urmând să întâlnească Luceafărul Oradea, formaţie clasată pe locul 3. Să mai spunem că din acest început de retur s-a mai retras din competiţie şi Electrica Baia Mare, atât la juniori A, cât şi la juniori B.

 Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 martie.


LPS Satu Mare – Atletic Zalău 0 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Raul Irimeş şi Adelin Moroşan

CS Atletic: Gabriel Dragomir – Raul Moldovan, Alin Chende, Andrei Şumlea, Dănuţ Roşca, Alin Lazăr, Dragoş Pop, Adelin Moroşan, Raul Irimeş, Cristian Mureşan şi Neluţu Berbenţi. Au mai evoluat: Mihai Ciurte, Antonio Cuibuş şi Adelin Teglaş. Antrenor: Claudiu Cornaci


Juniori A – Seria a IX-a

       Rezultate etapei a X-a desfăşurată sâmbătă:

CSS 2 Baia Mare – CIL Sighetu Marmaţiei        18 – 0

LPS Satu Mare – Atletic Zalău                          0 – 2

Sticla Arieşul Turda – LPS  Bihorul Oradea         0 – 5

Electrica Baia Mare – Minaur B. Mare    0 – 3 (l.m.v.)


CLASAMENT:

  1. CSS 2 Baia Mare             9   9   0   0   71 – 8    27
  2. Atletic Zalău               9   8   0  1   43 – 7   24
  3. Luceafărul Oradea         8   6   0   2   50 – 17  18
  4. Minaur Baia Mare          9  5  1   3      17 – 18  16
  5. LPS CSS Bihorul Oradea 9 4   2  3   24 – 16  14
  6. Sticla Arieşul Turda        9  3   0   6   32 – 31    9
  7. LPS Satu Mare                9   2   0   7   20 – 45    6
  8. Electrica Baia Mare        9   1   1   7   15 – 33    4
  9. CIL Sighetu Marmaţiei  9   0  0  9    3 – 100   0

Etapa a XII-a se joacă dispută sâmbătă, ora 12.00:

CIL Sighetu Marmaţiei – LPS Satu Mare

Atletic Zalău – Luceafărul Oradea

Minaur Baia Mare – CSS 2 Baia Mare

LPS CSS Bihorul Oradea – Electrica Baia Mare

Sticla Arieşul Turda stă


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL