Connect with us

ARTE MARTIALE

Zălăuanul Ilyes Andras a făcut legea pe tatami, la o competiţie de judo din Cluj


Sportivul de la CS Vidalis Zalău a avut o prestaţie de excepţie la Cupa “Mărţişor”, unde a obţinut şase victorii impresionante, care l-au “propulsat” pe prima poziţie a podiumului la categoria Under 11


Recent, Palatul Copiilor din Cluj-Napoca a organizat ediţia din acest an a Cupei “Mărţişor” la judo.

Competiţia a fost organizată la două categorii de vârstă, U 11 şi U 13 şi a adunat la start peste 200 de copii de la cluburi din toată ţara. La competiţia din judeţul vecin a fost prezent şi Clubul Sportiv Vidalis Zalău.

Antrenorul Radics Ştefan a deplasat la faţa locului un lot format din şase sportivi. De altfel, aceasta a fost şi prima competiţie din acest an pentru sportivii de la CS Vidalis Zalău.

Însă, chiar dacă a fost prima competiţie, sportivii pregătiţi de Radics Ştefan s-au prezentat foarte bine la Cluj-Napoca şi “performerul” clubului zălăuan a fost Ilyes Andras.

Participant la categoria de vârstă U 11, la 38 de kilograme, judoka de la CS Vidalis Zalău “a făcut legea” pe tatami şi a obţinut nu mai puţin de şase victorii din tot atâtea posibile.

Aceste rezultate l-au propulsat pe tânărul sportiv pe primul loc al competiţiei. Mai mult, Ilyes Andras a câştigat toate partidele în mai puţin de 30 de secunde fiecare, lucru ce l-a încântat pe antrenorul Radics Ştefan.

Clasări pe podium la Cupa “Mărţişor” au obţinut şi Alexandru Stevar, sportiv ce a obţinut locul 2 la categoria de vârstă U 13 la 30 de kilograme, dar şi Raul Pop, locul 3 la U 11, 38 de kilograme.

“Ce mi-a plăcut foarte mult este faptul că Ilyes Andras a reuşit să câştige toate meciurile în mai puţin de 30 de secunde fiecare. Chiar a avut un meci pe care l-a câştigat în mai puţin de patru secunde. Aceste rezultate mă mulţumesc, chiar dacă competiţia a fost de un nivel mediu. A fost bine, mai ales că a fost mai mult o competiţie de verificare”, a declarat Ştefan Radics, pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe în ediţia de miercuri, 13 martie, a ziarului Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE