Connect with us

Ştiri din Sălaj

Veste bună de Ziua Femeii. Arnold a fost externat din spital!


Jurnalistul care a fost operat la o clinică din Seattle se simte mai bine, iar doctorii i-au făcut un cadou frumos pentru ziua sa de naştere, pe care o va aniversa pe data de 9 martie, alături doar de sora sa, la mii şi mii de kilometri de casă


După două săptămâni, în care a stat la pat, jurnalistul din Zalău va fi lăsat să părăsească spitalul, tocmai de 8 Martie!

“Sunt mai bine după operație. Am stat în spital, unde am fost alimentat printr-un tub băgat prin nas. După operație mi-au scos corzile vocale, dar bine că sunt în viaţă. Vă îmbrățișez pe toţi”, a spus Arnold Schlachter.

De ziua lui, 9 Martie, el va fi acasă la sora lui Melinda, care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii de mai mulţi ani.

De precizat că Melinda a fost alături de el în tot acest timp şi împreună au trecut prin momente dificile.

Astfel, chiar dacă se află la mare distanţă de soţia Anca, băieţelul Aiden şi prietenii şi apropiaţii lui, Arnold a primit suportul moral de la sora lui pentru a lupta zi de zi pentru a putea face faţă grelei încercări la care a fost supus.

După o săptămână, sălăjeanul nostru va merge din nou la control la clinica din Seattle, iar medicii vor hotărî în continuare ce este de făcut.

Oricum, pentru Arnold urmează o perioadă de şase săptămâni de radiaţii sau chimioterapie.

În acest timp, calciul nu a fost stabil, deoarece glanda paratiroida nu funcţionează încă în limitele normale. Dumnezeu ne ajuta în fiecare zi, iar progresele făcute într-un timp aşa de scurt sunt îmbucurătoare.

“Multumim, pentru tot ce ati facut pentru noi si pentru Arni, oameni cu suflet mare, fiti mereu binecuvantati. Pana va ajunge acasa, va mai trece o perioada de timp, insa important e sa fie bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu impreuna am trecut si vom trece peste toate hopurile vietii”, a declarat Anca, soţia lui Arnold.

Sâmbătă, 9 martie, Arnold Schlachter va aniversa 44 de primăveri, iar – cu această ocazie – Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj îi urează încă de acum  multă, multă sănătate şi putere de a trece cu bine peste aceste momente grele ale vieţii sale.

La Mulţi Ani, Arnold!

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj