Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORĂ. O maşină de gunoi a rupt o conductă de gaz în municipiul Zalău. GALERIE FOTO


Nefericitul eveniment a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15.30, când o autospecială de colectare a deşeurilor a dat cu spatele şi a rupt o conductă de gaz. “Isprava” şoferului de la AVE Sălaj Ecoserv  putea avea urmări tragice, deoarece în zonă au existat degajări de gază


De Ziua Femeii, când Hotelul Brilliant Meseş din municipiul Zalău se pregătea să primească oaspeţi pentru cheful de 8 Martie, un eveniment nefericit a alarmat zona.

Astfel, în timp ce voia să preia un container din spatele hotelului, o autospecială ce aparţine Societăţii Comerciale AVE Sălaj Ecoserv a lovit o conductă!?

“O maşină de colectare a deşeurilor a dat cu spatele şi a rupt o conductă de gaz. Aceasta s-a spart şi au existat degajări de gaze. Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Zalău se află acolo şi asigură măsurile PSI”, a menţionat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Pentru evitarea unei tragedii, reţeaua de gaz din zonă a fost întreruptă, iar în acest moment nu există pericole.

Perimetrul în care a avut loc evenimentul a fost marcat de pompierii militari ajunşi la faţa locului, cu ajutorul unei autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Sunt prezenţi acolo şi poliţiştii, dar şi admnistratorul hotelului şi director executiv la Ave Sălaj Ecoserv, Cristian Taloş.

Între timp la faţa locului a ajuns şi un echipaj de intervenţie de la Gaz, care încearcă să rezolve situaţia, pentru ca consumatorii din zonă să poată beneficia din nou de gaz metan.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj