Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici: “Claudia Constantinescu trebuie să accepte concurenţa. Calităţile ei sunt peste ale lui Perianu sau Bazaliu”


Managerul celor de la HC Zalău consideră că fosta lui eleva are calităţi şi dacă va munci în continuare, îşi poate găsi un loc în super echipa celor de la CSM Bucureşti


Transferată în iarnă de la HC Zalău la CSM Bucureşti, Claudia Constantinescu a început să joace din ce în ce mai bine la campioana României, chiar şi în Liga Campionilor.

Handbalista a semnat cu gruparea din Capitală până în vara anului 2020, dar din sezonul următor va avea o concurenţă şi mai mare în condiţiile în care deja CSM Bucureşti a mai transferat-o pe postul de inter stânga pe Gabriela Perianu.

Pe acest post mai evoluează şi Bianca Bazaliu, dar şi Cristina Neagu, care s-ar putea să îşi prelungească contractul cu CSM Bucureşti.Pentru ca şi din sezonul viitor, Constantinescu să se regăsească în echipa de bază a CSM-ului, Tadici vine cu un sfat pentru fosta jucătoare a Zalăului.

“Claudia Constantinescu trebuie să accepte concurenţa, să muncească foarte mult sau cel puţin la fel cum a muncit în perioada în care era la Zalău. Să nu se lase pe tânjeală, deoarece calităţile ei sunt peste ale lui Perianu sau Bazaliu.Nu are decât să menţină ritmul de muncă”, a mai spus Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE