Connect with us

DIVERSE

FOTO. Meci amical internaţional la Baza Sportivă Onix


Armătura Old Boys a susţinut un meci amical cu Derecske din Ungaria, iar pe teren au putut fi văzuţi mai mulţi dintre foştii jucători ai divizionarei secunde


Armătura Zalău a reprezentat un brand al fotbalului zălăuan şi în trecut a activat cu succes în Divizia B. Armătura Zalău mai există şi în această perioadă, dar la old-boys, acolo unde Vasile Stâncel a reuşit să-i strângă pe o parte dintre foştii componenţi ai divizionarei secunde şi să participe la mai mult competiţii amicale sau memoriale.

Sâmbătă,  Armătura Zalău Old Boys a avut ocazia să se dueleze chiar într-un amical internaţional la Baza Sportivă Onix Traian, unde oaspete au fost chiar o formaţie din Ungaria, este vorba de Derecske.

Dat fiind faptul că la Armătura au răspuns prezent mai mulţi jucători, Vasile Stâncel a format două echipe, astfel că au avut loc trei partide.

În primul joc, Armătura II a pierdut la limită cu 2 – 3 în faţa celor de la Derecske, după care la treabă a trecut prima echipă, care nu a acordat nicio şansă adversarului.

Armătura I s-a impus cu 4 – 1, iar pe lista marcatorilor şi-au trecut numele jucători precum Grigore Păşcuţă, Ioan Meleg sau Radu Pop.

Mişcarea şi buna dispoziţie au fost ingredientele acestor jocuri amicale, în care a evoluat până şi Vasile Stâncel, cel care se apropie de vârsta de 75 de ani. Tot sâmbătă a mai avut un joc amical şi între cele două echipe ale Armăturii, care a fost unul spectaculos, cu 10 goluri.


Armătura I – Derecske 2 – 3

Au marcat: Chişiu şi Szilaghi Csaba

 

Armătura II – Derecske 4 – 1

Au marcat: Ioan Meleg, Grigore Păşcuţă (2) şi Radu Pop

 

Armătura I – Armătura II 3 – 7

Au marcat: Radu Pop, Tunyogi Ferencz şi Ioan Meleg, respectiv Szilaghy Csaba (2), Chişiu, Ciontoş şi Copceac


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE