Connect with us

Ştiri din Sălaj

ȘOCANT. Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat în arestul IPJ Sălaj


Tânărul din Bobota care în urmă cu două zile reușea să evadeze pentru două minute din arestul Poliției, a fost găsit spânzurat în camera de detenție. Acesta a fost resuscitat de către un echipaj medical și transportat de urgență la spital. În cursul nopţii, acesta a decedat


În urmă cu doar două zile, un tânăr de 19 ani a reușit să evadeze din escorta IPJ Salaj,  în timp ce acesta urma să fie trimis spre Penitenciarul Satu Mare.

Însă, polițiștii au reacționat repede și la doar două minute distanță, l-au prins pe tânărul din Bobota care era reținut pentru comiterea infractiunilor de furt din mașini și conducere fără permis.

Ajuns iar în arestul Poliție,  tânărul de 19 ani a comis un gest șocant.

Astfel,  acesta a fost găsit spânzurat de către colegul lui de cameră.

Tânărul a primit primele îngrijiri medicale, a fost resuscitat și transportat de urgență la spital.

“Adolescentul de 19 ani era încarcerat în arestul IPJ Sălaj în baza unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni. Astăzi,  în jurul orei 15.30, a fost găsit spânzurat în grupul sanitar din camera de detenție, de către colegul de cameră. Imediat polițiștii din Centrul de Reținere au luat primele măsuri de salvare, iar un alt coleg a anunțat de urgență cadrele medicale de specialitate, care au sosit în scurt timp. Cel în cauză a fost resuscitat, ulterior fiind transportat la spital”, ne-a transmis Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În cursul nopți, tânărul s-a stins din viață, pe un pat din Spitalul Judeţean din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj