Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un bărbat a fost snopit în bătaie şi a murit la spital. Agresorul, arestat la domiciliu


Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în satul Ratin, comuna Crasna. Un bărbat din localitatea Huseni a ieşit foarte şifonat după acest conflict, fiind transportat la spital. Din păcate, după doar trei zile, din cauza rănilor suferite, bărbatul s-a stins din viaţă. Deşi agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta este în prezent arestat la domiciliu


La finalul săptămânii trecute a avut loc un caz care i-a şocat pe locuitorii comunei Crasna.

Astfel, în localitatea Ratin, doi bărbaţi s-au luat la bătaie. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani din Şimleu Silvaniei şi un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea Huseni.

Tânărul din Şimleu Silvaniei l-a snopit în bătaie pe vârstnicul din comuna Crasna, acesta din urmă suferind leziuni foarte grave, ulterior fiind transportat la spital.

Din păcate, din cauza rănilor grave cauzate de loviturile puternice, bărbatul de 57 de ani s-a stins din viaţă, trei zile mai târziu.

Şimleuanul de 31 de ani a fost cercetat în stare de liberate, iar la două zile distanţă de la decesul bărbatului din Huseni, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Arest Preventiv Sălaj.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, iar procurorii au venit cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Doar că, judecătorii Tribunalului Sălaj au respins cererea procurorilor şi au hotărât ca acesta să stea în arest la domiciliu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj