Connect with us

JUNIORI

FOTO. Academia de Volei “Lazăr Marius”, pe locul 2 la turneul al V-lea de minivolei


Zalăul a fost gazda ultimului turneu de calificare la categoria de vârstă minivolei. În cadrul competiţiei, echipa sălăjeană a ocupat locul 2, însă era deja calificată la turneul semifinal ce va avea loc la finalul lunii martie


La finalul lunii ianuarie, CSS Zalău a organizat turneul IV-a de calificare la categoria de vârstă minivolei. În urma desfăşurării partidelor, turneul a fost câştigat de CSS 2 CNE Baia Mare, în timp ce zălăuanii s-au clasat pe locul 2.

Podiumul a fost completat de Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău. Cea din urmă a fost şi gazda ultimului turneu de calificare. Astfel, în perioada 22 – 23 februarie, Academia de Volei “Lazăr Marius” a organizat turneul cu numărul 5, ultimul înainte de turneul semifinal.

Cum în fiecare etapă câte o echipă stă, de această dată a venit rândul celor de la CSS Zalău să aibă etapă liberă. Oricum, lucrurile erau stabilite încă dinaintea acestui turneu, iar atât CSS Zalău, cât şi Academia de Volei “Lazăr Marius” aveau deja biletele către turneul semifinal.

Ca urmare, antrenorii au avut ocazia să facă ultimele ajustări înaintea fazei superioare, ce va avea loc în perioada 29 – 30 martie, locaţia urmând a fi stabilită ulterior.

Revenind la turneul de la Zalău, să spunem cea care s-a impus a fost CSS 2 Baia Mare, care a obţinut victorii pe linie, în timp ce pe locul 2 s-a clasat Academia de Volei “Lazăr Marius”. Locul 3 a fost ocupat de LPS Bistriţa, în timp ce pe ultimul loc s-a clasat LPS Bihorul Oradea.

“Copiii au jucat foarte bine. Sigur, când vorbim de minivolei, la copii nu există o constanţă şi în jocul lor există urcuşuri şi coborâşuri, însă s-au descurcat foarte bine şi sunt mulţumit de rezultate. Am jucat cu Baia Mare, care are vechime în acest sport şi cu cele două LPS-uri. Eu zic că ne-am descurcat foarte bine. O să vedem ce o să fie la turneul semifinal, pentru că la acest nivel este greu de prevăzut. Important este faptul că ei îşi doresc să joace şi să câştige”, ne-a declarat Marius Lazăr.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 27 februarie.


Rezultatele turneului de la Zalău:

A.V. “Lazăr Marius” – LPS Bihorul Oradea       3 – 0

CSS 2 Baia Mare       – LPS Bistriţa          3 – 1

LPS Bistriţa    – LPS Bihorul Oradea        3 – 1

AV “Lazăr Marius” –  CSS 2 Baia Mare                0 – 3

CSS 2 Baia Mare       – LPS Bihorul Oradea         3 – 0

Academia de Volei “Lazăr Marius” –  LPS Bistriţa 3 – 0


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI