Connect with us

Sporturi

Pugiliştii de la CSM Zalău se întorc fără medalii de la Naţionalele U 22


Din păcate, cei doi sportivi prezenţi la Campionatul Naţional U 22 nu au reuşit să intre în lupta pentru medalii, fiind eliminaţi încă de după meciurile din preliminarii


La finalul săptămânii trecute, în perioada 20 – 24 februarie, la Brezoi în judeţul Vâlcea a avut loc ediţia din acest an a Campionatului Naţional U 22.

La ediţia din acest an, CSM Zalău s-a prezentat cu doi sportivi. Este vorba despre Boda Ferench la categoria 56 de kilograme şi Darius Forai la + 91 kilograme. Obiectivul clubului era câştigarea unei medalii, iar pentru asta, pugiliştii zălăuani chiar au efectuat antrenamente comune cu sportivii de la CSS 2 Baia Mare şi Box Club MLG Zalău.

Astfel, zălăuanii au plecat cu moralul ridicat la Brezoi.Însă, din păcate, tragerea la sorţi nu a fost una tocmai favorabilă, astfel că cei doi sălăjeni au dat peste adversari dificili încă din meciurile preliminare.

Astfel, la categoria 56 de kilograme, Boda Ferench a boxat cu Ionuţ Din din Slatina şi chiar a luptat bine la începuturile reprizelor, însă avea o probleme cu finalul acestora. Asta şi din cauza faptului că Ionuţ Din este şi mai în vârstă cu doi ani.

Însă, chiar dacă a boxat cu un sportiv mai experimentat, Boda Ferench a dus la bun sfârşit meciul, dar arbitri i-au dat câştig de cauză sportiviului din Slatina. De cealaltă parte, nici Darius Forai nu a avut mai mult noroc şi a fost învins la puncte de către un sportiv de la Jiul Rovinari.

“Am avut ca obiectiv o medalie, însă, din păcate nu am reuşit să-l îndeplinim. Ambii sportivi au pierdut în preliminarii. Boda Ferench a avut ghinion  şi a dat peste un adversar mai experimentat care datorită experienţei acumulate anterior, a reuşit să câştige. Nu pot să reproşez nimic arbitrajului, din păcate, asta a fost”, ne-a spus Ioan Dragoş.

A debutat şi Cupa României la feminin

În perioada 26 februarie – 3 martie, la Bucureşti se va desfăşura Cupa României la feminin. La competiţia din capitală, CSM Zalău a deplasat un lot format din 8 jucătoare, obiectivul clubului fiind cucerirea a cinci medalii. În prima zi de concurs au fost programate nu mai puţin de 35 de meciuri, printre care şi dueluri ale unor sălăjence.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi