Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr de 19 ani a evadat din arestul IPJ Sălaj


Adolescentul era reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi în momentul în care urma să fie transferat la Penitenciarul Satu Mare a reuşit să scape de poliţişti. Tânărul a fost prins repede de poliţiştii sălăjeni, care au fost nevoiţi chiar să tragă un foc de avertizare


Un adolescent de 19 ani din comuna Bobota era încarcerat în arestul I.P.J. Sălaj, în baza unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada 2018-ianuarie 2019.

La data de 26 februarie, puţin după ora 7, în timpul procedurilor de transfer la Penitenciarul Satu Mare, acesta a fugit de sub escortă, însă a fost prins în 2 minute, de către poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

În timpul activității de urmărire s-au respectat cele două faze ale somaţiei (STAI POLIŢIA! STAI CĂ TRAG!), însă acesta nu a încetat acţiunea, moment în care s-a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Prin folosirea uzului de armă nu au fost rănite persoane.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de evadare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj