Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Medic fals din Sălaj, prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale!


Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele unei femei din localitatea Peceiu (comuna Bănişor) care pretindea că este medic şi efectua acte medicale estetice faciale, deşi ea nu avea această calitate


E frumoasă, cochetă, are bani şi o meserie căutată de reprezentantele sexului frumos. Ce nu se ştia era faptul că îşi desfăşura activitatea fără să aibă acte pentru practicarea profesii de medic estetician.

Originară din satul Peceiu (comuna Bănişor), Ramona Fizeşan locuia de mai mulţi ani în municipiul Oradea.

În oraşul de pe Criş, sălăjeanca îşi amenajase în anul 2017 un salon cosmetic în care efectua acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne.

Totul i-a mers foarte bine Ramonei timp de aproape doi ani, când şi-a desfăşurat fără probleme activitatea, având o clientelă selectă.

Şi, probabil că îi mai mergea mult şi bine, dacă nu exista cazul italianului cu opt clase, care a efectuat intervenţii chirurgicale prin România.

Cam atunci au început să se alerteze şi autorităţile din ţara noastră, iar Poliţia Română a început să găsească mai multe cazuri de medici falşi, care au efectuat diferite intervenţii pe pacienţi, deşi ei nu aveau acte pentru practicarea acestei profesii!?

Astfel a intrat în plasa poliţiştilor şi Ramona Fizeşan, care în zilele trecute a fost demascată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Având unele bănuieli de practicare fără drept a unei profesii, oamenii legii din judeţul vecin au efectuat miercuri două percheziții domiciliare la Oradea pentru documentarea activității infracționale femeii în vârstă de 39 de ani.

Ca urmare, în baza unor autorizații de percheziție emise de Judecătoria Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat percheziții la domiciliul Ramonei și la salonul cosmetic din municipiul Oradea.

Cu această ocazie, s-a descoperit faptul că sălăjeanca ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

“În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea cercetărilor agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Bihor.

În cadrul dosarul penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj