Connect with us

HANDBAL

 Victorie zdrobitoare pentru junioarele III de la CSS Zalău


Elevele antrenoarelor Gabriela Muntean şi RalucaNicolae au făcut instrucţie la mijlocul săptămânii trecute cu LPSTârguMureş, echipă în faţa căreia s-a impus la 39 de goluri diferenţă. Mai mult, la finalul săptămânii, sălăjencele au obţinut o nouă victorie, de această dată în deplasarea de la Sighişoara


Săptămână perfectă pentru junioarele III de la CSSZalău. Astfel, în săptămâna încheiată recent, elevele antrenoarelor Gabriela Muntean şi RalucaNicolae au disputat două meciuri în cadrul Campionatului Naţional de junioare III, partide ce au contat pentru etapele 15 şi 16.

Mai întâi, CSSZalău a primit vizita celor de la LPSTârgu Mureş, “lanterna roşie” a Seriei H. Între cele două echipe este o mare diferenţă de valoare şi încă din start s-a văzut acest lucru.

Astfel, încă de la începutul jocului ce a avut loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “AvramIancu”din Zalău, CSSZalău a dictat ritmul partidei şi s-a impus la conducere.

Târgmureşencele au găsit cu greu drumul spre poarta zălăuancelor, astfel că până spre finalul primei reprize, LPSTârgu Mureş nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol, astfel că CSSZalău conducea cu 25 – 0 în momentul în care vizitatoarele au reuşit primul gol.

Până la finalul primei reprize, CSSZalău a mai punctat de două ori, în timp ce târgmureşencele au mai izbutit un gol.

În partea secundă, CSSZalău a mai luat piciorul de pe acceleraţi şi LPSTârgu Mureş a reuşit să înscrie de patru ori în partea secundă. Oricum, la finalul meciului, diferenţa de pe tabelă a fost uriaşă, astfel că CSSZalău s-a impus la 39 de goluri diferenţă în faţa celor de la LPSTârguMureş.

După victoria zdrobitoare de miercuri, la finalul săptămânii, CSSZalău s-a deplasat la Sighişoara, acolo unde a dat piept cu CSS. Forma bună a fetelor pregătite de Gabriela Muntean şi RalucaNicolae a continuat şi în acest joc şi în prima repriză, CSSZalău şi-a creat un avantaj de trei goluri, scor 17 – 20.

În partea secundă, sălăjencele şi-au continuat recitalul şi în cele din urmă au obţinut o victorie la două goluri diferenţă, scor 38 – 40. În urma acestor două victorii, CSSZalău a urcat pe locul 6, cu 28 de puncte, cu 6 puncte mai mult decât CSAtletik Satu Mare, dar şi cu un joc mai mult disputat.     


CSSZalău – LPSTârgu Mureş    45 – 6 (27 – 2)

 CSSZalău: Denisa Pop, Maya Pop, Andreea Serencu – Mara Pop (10 goluri), Antonia Ţurcaş(10), Beatrice Roş (8), Veres Krisztina (6), Andra Suciu (5), Miruna Labo(3), DenisaGhiulea(2), PaulaMaliţa (1), Ana Cighi, Camelia Topan, BiancaTopan şi DanaPuşcaş.Antrenor:Gabriela Muntean. Antrenor secund:Raluca Nicolae

CSSSighişoara – CSSZalău 38 – 40 (17 – 20)

CSSZalău: Denisa Pop, MayaPop – Mara Pop (16 goluri), Karina Ghinea (8), Veres Krisztina(6), BeatriceRoş (3), Baczo Bianka(2), AndraSuciu (2), AntoniaŢurcaş(2), Denisa Ghiulea (1), PaulaMaliţa, Denisa Vedinaş, Ana-Maria Lungu şi MirunaLabo. Antrenor:GabrielaMuntean. Antrenor secund:RalucaNicolae


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL