Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cerşetorii din Sălaj au invadat Satu Mare


Un nou val de cerşetoare au fost trimise cu trenul înapoi în judeţul Sălaj, după ce au fost ridicate de pe străzile din Satu Mare, acolo unde se aflau la cerşit cu tot cu copii


În ultima perioadă, cerşetorii din judeţul Sălaj au luat cu asalt oraşul Satu Mare, acolo unde stau la mila trecătorilor, până în momentul în care poliţiştii locale le ridică, le urcă pe tren şi le trimit înapoi în judeţul de provenienţă.

Însă, această tehnică este fără efect, deoarece de ori de câte ori au fost amendate şi trimise înapoi în Sălaj, cerşetoarele au revenit de fiecare dată înapoi.

Ultimul eveniment de acest gen a avut loc la începutul acestei săptămâni. Dacă în cazurile anterioare au fost depistate pe străzile centrale ale oraşului sau în parcarea Shopping City Satu Mare, de această dată, cerşetoarele au fost depistate în parcarea hypermarket-ului Kaufland, de pe strada Careiului.

Şi de această dată, cerşetoarele, domiciliate în comuna Românaşi, au fost amendate, urcate pe tren şi trimise înapoi în Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj