Connect with us

Ştiri din Sălaj

MOMENT DE CUMPĂNĂ. Arnold se pregătește de a treia operație, cea decisivă


După ce a suferit două intervenții chirurgicale, Arnold Schlachter se pregătește de o operație complexă, în care medicii americani îi vor extirpa organele afectate de boală, după care vor face construcția de esofag


Vineri este o zi de foc pentru Arni, care va intra in sala de operatie pentru a treia ora in decursul a 2 luni, aceasta fiind una de lungă durată, ce va începe în jurul orei 16:30 (ora României) și va dura până spre orele dimineții zilei de sâmbătă.

Conform medicilor care il vor asista, interventia chirurgicala este complexa, iar durata ei poate fi de o zi. Toti cei care doresc se pot ruga, un simplu “Doamne ajuta-l pe Arni!”, pentru ca Arni sa iasa bine din operatie si sa aiba parte de o recuperare cat mai rapida, pentru a se putea intoarce in sanul familiei sale, la sotia Anca si baitelul Aiden in varsta de 2 ani si 4 luni.

In timpul operatiei se va scoate tumoarea agresiva cancerigena si organele afectate de cancer: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag, vor fi extirpate, iar apoi se va trece la reconstructia de esofag. Pana in momentul de fata s-au strans 70 de mii de dolari.

Pe aceasta cale le multumim tuturor celor care au donat si s-au implicat in organizarea evenimentelor de sustinere a lui Arni. Dupa operatie va urma perioada de recuperare si sedintele de chimioterapie care vor fi de 6 saptamani ( se va merge zilnic).

Prima interventie chirurgicala la care a fost supus a costat 100 de mii de dolari, iar la cea de a doua se astepata inca evaluarea operatiei, care depinde de complexitatea acesteia, dupa care se va comunica suma. In continuare puteti fi alaturi de Arni prin participarea la evenimentele caritabile care se vor desfasura in urmatoarea perioada.

Salvarea vietii lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implica-te si tu pentru a-i da o sansa la viata!

Donează aici pentru titularul contului Arnold Schlachter:

IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău


IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău


COD SWIFT: RZBRROBU


Se pot face donatii si prin PayPal la: ancaveronicaschlachter@gmail.com

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj