Connect with us

DIVERSE

HC Zalău şi-a aflat adversarul din optimile Cupei României


Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici se va duela în această fază cu o altă formaţie din Liga Naţională, este vorba de Gloria Buzău


HC Zalău s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei României, după ce săptămâna trecută a reuşit o victorie la patru goluri diferenţă, scor 36 -32 în deplasarea de la Ştiinţa Bacău.

Marţi dimineaţă, la sediul FRH a avut loc tragerea la sorţi pentru optimi, iar HC Zalău a dat peste un adversar din Liga Naţională. În această fază, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va întâlni Gloria Buzău, partida urmând a se disputa pe data de 17 martie, la Zalău.

Este singurul joc din această fază în care se înfruntă două grupări din prima ligă, în celelalte şapte jocuri, formaţiile din Liga Naţională rămase în competiţie  urmând să evolueze în deplasare pe terenul unor echipe din Divizia A.

Gloria Buzău s-a calificat în optimile Cupei după ce a reuşit o victorie în deplasare pe terenul altei grupări din prima ligă. În jocul de la CSM Slatina, SCM Gloria Buzău s-a impus cu 33 – 32, după ce la pauză, gazdele conduceau cu 16 – 15.

Programul optimilor de finală (17 martie):

FC Argeș – SCM Râmnicu Vâlcea
CSA Steaua București – CSM Galați
AHCM Unirea Slobozia – HC Dunărea Brăila
CSU Timișoara – CSM București
HC Zalău – SCM Gloria Buzău
CSM Târgu Mureș – ”U” Cluj
Rapid București – Gloria Bistrița
Dinamo București – Măgura Cisnădie

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE