Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident cu două victime în comuna Ileanda


Doi bărbaţi s-au răsturnat în şanţ cu un utilaj, unul dintre aceştia chiar a rămas blocat cu membrele inferioare sub greutatea utilajului. Ambii au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi de urgenţă la UPU SMURD Zalău


Marţi, 19 februarie, la ora 01.45, la km 0+35, un bărbat de 37 de  ani, din Judeţul Maramureş,  în timp ce conducea un utilaj forestier prin localitatea Bizușa Băi,  a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat într-un pârâu. În urma impactului, pasagerul din utilaj, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ileanda, a fost prins sub utilaj.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost identificat în scurt timp de la sesizare. La testarea cu alcooltestul, şoferul avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului utilajului și a pasagerului acestuia.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de Codul Penal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj