Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Ambasadorul Federaţiei Ruse, în vizită prin Sălaj


Valery Ivanovich Kuzmin – ambasadorul Federaţiei Ruse în România – şi Pavel Alekseenko – secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse – au vizitat fabrica de mobilă de lux din lemn masiv de la Şimleu Silvaniei, care în Rusia are o piaţă de desfacere foarte importantă. Cu această ocazie, ruşii au participat şi la o întâlnire cu prefectul şi primarul municipiului Zalău


Oaspeţi de seamă în Sălaj la finalul acestei săptămâni! Astfel, sâmbătă dimineaţa, Simex SA Şimleu Silvaniei a primit vizita ambasadorului şi al secretarului Federaţiei Ruse în România.

Delegaţia a fost aşteptată cu interes de Dumitru Blaga – președintele Consiliului de Administraţie al Simex S.A., Gabriel Lavrincic – directorul comercial al firmei, şi Septimiu Ţurcaş – primarul oraşului Şimleu Silvaniei.

Delegaţia specială a vizitat fabrica de mobilă de lux din lemn masiv de la Şimleu Silvaniei, care de ani buni este un producător ideal pentru Rusia.

Mai apoi, cele două părţi s-au pus la masă şi au discutat despre relaționarea economică româno-rusă, având în vedere că în Rusia există un interes puternic față de produsele de calitate superioară  „made in Romania”, între care se află şi mobila de lux fabricată în orăşelul de la poalele Măgurii.

Şi cu această ocazie, ruşii au ţinut să accentueze calitatea mobilei de la Simex SA , dar şi relaţia economică foarte bună între cele două părţi!

Tot ieri, oaspeţii noştri au vizitat Muzeul Holocaustului din Șimleu Silvaniei. Cu această ocazie, ambasadorul a oferit câteva sugestii în ceea ce privește expoziţia interactivă a muzeului, având în vedere faptul că diplomatul rus este doctor în științe istorice.

Ambasadorul, faţă în faţă cu primarul Ionel Ciunt şi cu prefectul Florin Florian

În cursul zilei de duminică, delegaţia Ambasadei Federației Ruse din ţara noastră s-a aflat şi în municipiul Zalău, acolo unde a depus coroane la Cimitirul Eroilor.

După-amiază, delegaţia rusă a avut loc o întâlnire la Prefectura Sălaj, unde au participat reprezentanţii autorităţilor municipale şi cu prefectul judeţului Sălaj.

Aşadar, prefectul Florin Florian, a primit vizita ambasadorului Valery Kuzmin, în cadrul vizitei oficiale pe care diplomatul rus a făcut-o în Sălaj.

La întâlnire au mai fost prezenţi Pavel Alekseenko – secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse, Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău, Gabriel Lavrincic – director comercial Simex SA, şi Dan Chiş – director de Cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului.

În cadrul discuţiilor, prefectul Florin Florian a prezentat câteva aspecte privind oportunităţile economice ale judeţului Sălaj, în principal în domeniul agriculturii şi cel al turismului.

Totodată, prefectul a menţionat deschiderea instituţiei pentru orice oportunitate de colaborare în aceste domenii.

Cu această ocazie, ambasadorul a ţinut să aprecieze relaţiile economice bune pe care Federaţia Rusă le are de ani buni cu producătorul de mobilier Simex SA din Şimleu Silvaniei.

Diplomatul rus a precizat că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ să urmeze acest exemplu de succes.

 


Arta de a face mobilă

Nascut in cea mai prolifica zona a mobilei din Romania – regiunea de Nord-Vest, SIMEX a devenit deja un brand consacrat, cu sediul central in orasul Simleu Silvaniei, situat in inima Transilvaniei, care a devenit un loc insemnat pe harta nationala si internationala a industriei de mobila.

Ce prezintă azi Simex

Mai mult decat o fabrica de mobila, SIMEX este in primul rand o dorinta, dorinta de a satisface gustul pentru frumos, o delectare, adica eleganta, echilibru, rafinament, Simex insemnand mobila arta sau arta de a face mobila. SIMEX mai inseamna natura vie – omul si natura, lemnul si caldura lui. SIMEX este o adevarata tentatie, tentatia de a te face sa te simti în propria ta casa ca un adevarat rege. In sfarsit, SIMEX reprezinta provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambitie, ambitia de a fi cel mai bun.

Fabrica de mobilă Simex

Compania SIMEX este constituita din 4 fabrici de mobila care functioneaza fara intrerupere din anul 1950. Avem 920 de angajati, ateliere proprii de creatie cu designeri specializati, utilaje performante si cei mai buni profesionisti in arta prelucrarii lemnului. Detinem o larga retea de distributie in Romania, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan si Ucraina. Traditia unica a mestesugului de mobila romaneasca SIMEX se transmite din generatie in generatie de peste un secol.
Sub brandul arhicunoscut <<Stil,Confort, Durabilitate – Mobila Romaneasca SIMEX>> producem o gama larga de mobilier: dormitoare, camera de zi, sufragerii, biblioteci, birouri, scaune, mese, comode TV, fotolii, canapele, mobila tapitata, mobile pentru copii, toate tipurile de mobilier mic si mare etc. Utilizam cel mai bun lemn din padurile seculare ale Transilvaniei. Precizam ca producem mobilier pentru hoteluri din care de asemenea oferim un asortiment bogat. Mobila reprezinta design-ul nostru insa producem si mobila personalizata la comanda clientului.
Imbinand utilul cu placutul, functionalitatea cu design-ul, mobila face parte din intimitatea omului, iar SIMEX a inteles dintotdeauna acest lucru.


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj