Connect with us

Culturism

Federaţia Română de Culturism şi Fitness, alături de Arnold Schlachter!


Toate competiţiile organizate în anul 2019 de Federaţie se vor desfăşura în scop caritabil. Totul pentru Arnold Schlachter, zălăuanul de 44 de ani diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă


Drama prin care trece Arnold Schlachter a sensibilizat întreg judeţul, dar şi o ţară întreagă . Astfel, în momentul în care s-a aflat despre problemele medicale ale proprietarului televiziunii pe internet ztv.ro, cunoscuţii şi chiar necunoscuţii nu au rămas indiferenţi de acest caz au început să doneze sume de bani şi chiar s-au implicat în diferite campanii pentru strângerea fondurilor prin care jurnalistul să poată învinge boala nemiloasă.

Apelurile umanitare şi acţiunile caritabile au atras oamenii cu suflet, iar sumele de bani din conturile bancare şi din urnele mobile amplasate de Crucea Roşie Sălaj în zeci de locuri populate din întreg judeţul cresc de la o zi la alta.

Cu toate acestea, suma necesară pentru operaţia care poate să îi  salveze viaţa este una foarte mare, adică peste 100.000 de dolari.

De exemplu, sâmbătă dimineaţa, grupul de susţinere al colegilor din presă au organizat un eveniment sportiv, intitulat „Cumpără kilometri pentru Arnie!“, în care zeci de sălăjeni au alergat pentru o cauză nobilă pe pista de atletism de la Stadionul Municipal din Zalău. Cu această ocazie, au fost donate sume de bani.

Tot în zilele trecute, Clubul Divino a organizat un eveniment caritabil, în care mai mulţi interpreţi din Sălaj au cântat, iar banii proveniţi în urma acestei acţiuni au intrat în conturile lui Arny.

Şi la evenimentele sportive importante, au fost amplasate urne, în care sălăjenii au putut dona pentru tatăl unui copil de doar câţiva anişori care vrea să aibă din nou o viaţă normală.

Gabriel Toncean – preşedintele Federației Românede Culturism și Fitness: “Vrem ca toate competiţiile din 2019 să aibă scop caritabil. Totul pentru Arnold!”

Recent, în sprijinul zălăuanului în vârstă de 44 de ani, a venit şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness, care prin vocea preşedintelui Gabriel Toncean şi-a anunţat susţinerea faţă de fostul culturist de performanţă.

Astfel, absolut toate competiţiile organizate în acest an de Federaţie vor avea scop caritabil, inclusiv Naţionalele!

Mai mult, a fost luat în calcul şi un meci de gală pe Stadionul Municipal din Zalău.

Cu această ocazie, pe “dreptunghiul” verde ar putea intra o echipă alcătuită din reprezentanţii Federaţiei, iar de cealaltă parte o echipă alcătuită din foşti sau actuali componenţi ai Naţionalei de fotbal!

“Vrem ca toate competiţiile din 2019 să aibă scop caritabil. La toate competiţiile din ţară vor fi urne şi se vor dona bani. Vrem să facem şi un meci de gală, în care să joace Naţionala de fotbal cu Naţionala federaţiei de culturism, care va avea loc Zalău. Încă nu ştim mai multe detalii, dar vom reveni cu amănunte”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness pentru Sportul Sălăjean.

Pentru cei care nu ştiu, Arny a practicat acest sport cu rezultate bune şi la Campionatele Regionale şi Naţionale, pentru că sportivii clubului Hercules GYM Zalău – club condus de acesta, au avut medalii la competiţiile de anvergură din România.

Mai apoi, sălăjeanul a devenit arbitru, ultima dată Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness – Masters din anul 2016, desfăşurat la Şimleu Silvaniei.

O operaţie în Statele Unite ale Americii îi poate salva viaţa

Arnold a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee şi esofag; necesită reconstrucţie de esofag).

Din păcate, boala sa a fost depistată în fază avansată.

Acum trei săptămâni, el a fost operat la o clinică din Statele Unite ale Americii şi acesta a fost primul pas către salvarea vieţii lui Arnie!

Pentru a avea şanse să trăiască, directorul de la ZTV Zalău trebuie operat încă o dată.

Doctorii de peste Ocean spun că, fără o a doua operaţie, Arnold nu poate trăi mai mult de un an!?!

Intervenţia chirurgicală este una complexă şi costisitoare, astfel că familia Schlachter trebuie să strângă în cel mai scurt timp suma de 100.000 de dolari.

Salvarea vieţii lui Arnold depinde de noi, depinde de tine. Implică-te şi tu pentru a-i da o şansă la viaţă!


Donează aici pentru Arnold Schlachter:

RO35RZBR0000060013190890

Raiffeisen Bank Zalău

Se pot face donaţii şi prin PayPal la:

ancaveronicaschlachter@gmail.com


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism