Connect with us

Culturism

Împreună pentru o viaţă liniştită

Sportul leagă prietenii şi dezvoltă caractere puternice, iar sportivii profesionişti sau amatori, indiferent de ramura de sport sau modul în care practică sportul dau dovadă de mai multă sensibilitate şi compasiune decât oamenii care nu îndrăgesc mişcarea.

De 15 ani, în Sălaj are loc una din cele mai titrate competiţii sportive de caritate din România, iar la această competiţie participă un număr impresionant de sportivi şi spectatori.

Pe lângă competiţia în sine organizatorii au şi o licitaţie pentru a strânge cât mai multe fonduri de ajutorarea familiei rămase fără tată şi soţ, iar la reuşita licitaţiei îşi aduc contribuţia sportivi titraţi din România.

Dacă în anii trecuţi şi-au dat tricoul pentru reuşita licitaţiei Cristina Neagu, Ioan Ovidiu Sabou sau alte nume cu rezonanţă din sportul românesc, în 2019 s-au alăturat evenimentului de la Zalău alte nume mari, printre care şi Valeria Motogna – portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing.

În spatele unei astfel de competiţii stă multă muncă şi sacrificii, dar la final, când se văd roadele muncii, toate orele de muncă şi sacrifiile făcute de cei implicaţi în buna desfăşurare a competiţiei nu mai contează, contează doar bucuria de a fi reuşit să facă, pentru încă un an, puţin mai uşoară viaţa familiei regretatului Radu Gog.

Acum, la început de an 2019, lumea sportului din Sălaj se confruntă cu o nouă problemă care necesită mobilizare generală.

Arnold Schlachter, unul din cei mai cunoscuţi culturişti din judeţ are nevoie de sprijinul nostru pentru a învinge una din cele mai nemiloase boli, cancerul!

Prin donaţii şi organizări de evenimente caritabile oamenii de sport şi nu numai trebuie să facem eforturi pentru a strânge fondurile necesare pentru intervenţia chirurgicală la care sportivul trebuie să fie supus.

Sunt convins de faptul că printr-o mediatizare şi mobilizare exemplară, sumele necesare achitării primei operaţii la care Arni a fost supus deja, dar şi cele  necesare celei de-a doua operaţii se vor strânge în cel mai scurt timp. Chiar dacă îl cunoaştem personal sau nu, chiar dacă într-un fel sau altul poate că prin natura meseriei ne-a supărat sau nu, să demonstrăm că mai inainte de orice suntem oameni.

Hai să fim alături cu toţii de acest om minunat. Cu puţin de la fiecare Arni se poate întoarce mai repede acasă lângă familia lui. Totul depinde din păcate de bani, iar odată strânsă suma necesară operaţiei, se scurtează şi timpul în care un tată este departe de copilul şi soţia lui. Gândeşte-te cum ar fi dacă ai fi tu în situaţia lui.

Nu sta pe gânduri, Donează şi TU!

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism