Connect with us

Ştiri din Sălaj

Raluca a învins leucemia și acum se poate bucura de aniversarea zilei de naştere!


Fetiţa care la nici 8 anişori a fost diagnosticată de două ori cu leucemie a învins boala şi acum se poate bucura de o viaţă normală. Alături de familie şi de prieteni, micuţa Raluca îşi poate aniversa ziua de naştere


În februarie 2018, când a împlinit vârsta de 8 anişori, Raluca a avut o aniversare mai sumbră.

Diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică, micuţa se afla la Clinica “Bambino Gesu” din Roma, unde urmase două cure de citostatice şi aştepta un donator compatibil pentru transplantul de măduvă, care să îi readucă zâmbetul pe buze.

Minunea s-a produs, astfel că în Germania s-a găsit un donator şi la mijlocul lunii martie zălăuanca a putut face cu succes transplantul!

După mai bine un an în care a stat mai mult prin spitalele din România şi din Italia, Raluca Szilagyi-Birta a revenit acasă, iar în septembrie ea a auzit pentru prima dată sunetul clopoţelului de la şcoală!

“Prima zi de școală! Îți mulțumim Doamne pentru această minune, mulțumim doamnei învățătoare şi colegilor pentru primirea frumoasă de care am avut parte şi nu în ultimul rând, mulțumim vouă, tuturor care ați fost mereu alături de noi! Vă îmbrățișăm și vă dorim să trăiți măcar pe jumătate fericirea noastră din această zi!”, spunea mama fetiţei în luna septembrie anul trecut.

Acum, familia Szilagyi-Birta se poate bucura de o nouă zi specială, deoarece Raluca a împlinit 9 anişori!

Altfel spus, Raluca poate spera cu ochii deschişi la o viaţă normală, aşa cum şi-a imaginat în momentele grele în care se afla pe paturile de spital.

“La mulți ani fetița noastră puternică și minunată!😘😘 Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toți anii minunați petrecuți alături de tine! ..și pentru toți cei care vor urma🙏 Vă mulțumim, vouă, tuturor care ați fost mereu langa noi! Te iubim Raluți, copilul nostru superb si curajos!😘🤗🎂🎉”, este mesajul mamei în această zi specială.

În acest moment special, noi nu putem decât să îi urăm Ralucăi din tot sufetul “La Mulţi Ani cu sănătate”!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj