Connect with us

CUPA ROMANIEI

S-au stabilit sferturile Cupei României la minifotbal. PROGRAMUL COMPLET


Din această fază vor intra şi primele două clasate din Liga A, Autovip Garden şi Dia Guard Divino, care au meciuri uşoare, dar în cazul în care se vor califica, cele două rivale se vor întâlni în semifinale


După disputarea partidelor din faza a III-a a Cupei României, şase echipe s-au calificat în sferturi, fază în care au intrat şi primele două clasate din Liga A, Autovip Garden şi Dia Guard Divino.

Tragerea la sorţi a avut loc luni, iar formaţiile din Liga A au fost capi de serie, astfel că favoritele la calificare au de trecut de adversari care sunt cotaţi cu şansa a doua.

Liderul Autovip Garden se va duela cu Michelin, iar Dia Guard Divino va întâlni Venus Giurtelec, în timp ce ocupanta locului 3 din Liga A – Autoland Hosu urmează să întâlnească Grand Team Şimleu.

Singura echipă din Liga B prezentă în această fază a competiţiei este X Team Ortelec, care urmează să întâlnească Boldor Florex Hida, formaţie ce se află pe locul 4 în Liga A.

Tot la tragerea la sorţi s-a stabilit şi împerechierea pentru semifinale, acolo unde există şanse foarte mari ca cele mai bune echipe din Campionatul de Minifotbal Onix să se întâlnească.

În cazul în care Autovip Garden şi Dia Guard Divino se califică în semifinale, cele două rivale vor avea joc direct pentru calificarea în finală.

În a doua semifinală se vor duela câştigătoarele jocurilor Boldor Florex Hida – X Team Ortelec şi Autoland Hosu – Grand Team Şimleu.

Sferturile Cupei României se vor disputa până pe data de 20 aprilie, urmând ca semifinalele să aibă loc în Vinerea Mare, pe 26 aprilie.

Atât finala mare, cât şi finala mică vor avea loc al finele sezonului.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 februarie.

 


Programul sferturilor:

Autovip Garden          – Michelin

Autoland Hosu           – Grand Team Şimleu

Dia Guard Divino       – Venus Giurtelec

Boldor Florex Hida – X Team Ortelec


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPA ROMANIEI