Connect with us

HANDBAL

Claudia Constantinescu, primele goluri în tricoul campioanei!


În meciul dintre CSM Bucureşti şi Corona Braşov, ce a contat pentru etapa a XV-a din Liga Florilor, Constantinescu a fost una dintre cele mai bune jucătoare de la formţia bucureşteană reuşind să înscrie cinci goluri


Transferată la CSM Bucureşti în urmă cu aproape trei săptămâni, Claudia Constantinescu a debutat pentru campioana României în meciul din Liga Campionilor de la Gyor. Interul a jucat însă doar câteva zeci de secunde în Ungaria, iar în partida de la finele săptămânii, cu Krim, handbalista a evoluat două minute, fiind aproape să înscrie un gol, dar a aruncat în bară.

Constantinesu a primit mai multe şanse din partea antrenorului sârb la partida de miercuri, din campionat, când CSM Bucureşti a întâlnit Corona Braşov. Fosta jucătoare de la HC Zalău a deomonstrat în acest joc că are capacitatea de a evolua şi pentru campioana României, fiind una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. Constantinescu a marcat şi primele goluri la CSM Bucureşti, reuşind să îşi treacă numele pe lista marcatoarelor, cu cinci reuşite, la fel ca şi Iulia Curea.

În final, CSM Bucureşti a câştigat partida cu Corona Braşov cu 37 – 26, iar acum se pregăteşte pentru partida din Liga Campionilor, cu Thuringer, care va avea loc duminică, de la ora 15.00, în Germania.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL