Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău a obţinut doar un punct în deplasarea de la Braşov


La capătul unui meci disputat în care braşovenii au condus cu 2 – 0 la seturi, gruparea de sub Meseş a revenit, dar până la urmă a cedat în setul cinci şi a trebuit să se mulţumească doar cu un punct


Volei Club Zalău a început anul cu o victorie importantă obţinut în partida de pe teren propriu cu ProVolei Arad, iar în urma acelui succes a urcat pe locul secund.

Gruparea de sub Meseş era favorită să obţină un rezultat pozitiv şi în deplasarea de la CSU Braşov, însă Volei Club Zalău a început ezitant partida, iar braşovenii s-au impus în primele două seturi. Zălăuanii şi-au schimbat radical jocul din setul trei, pe care l-au şi câştigat, iar mai apoi în setul patru au reuşit să restabilească egalitatea la general, 2 – 2.

S-a intrat în decisiv, unde jocul a fost extrem de echilibrat, iar cele două echipe au mers “bară la bară”. Volei Club Zalău putea închide meciul la Braşov, dar cu toate că a condus cu 14 – 12 nu a reuşit să îşi adjudece setul.

Până la urmă, CSU Braşov a revenit şi s-a impus cu 19 – 17, astfel că s-a ales cu două puncte, în timp ce zălăuanii au trebuit să se mulţumească cu un punct.

“Suntem mulţumiţi şi cu acest punct şi sperăm să rămânem pe locul secund. A fost un meci frumos la Braşov, unul interzis cardiacilor, pe care îl puteam câştiga. Pentru mine a fost un meci mai special, deoarece am jucat împotriva foştilor mei colegi. Felicit echipa din Braşov pentru cele 2 puncte”, a spus David Domokoş, cel care în trecut a evoluat şi la CSU Braşov.

Chiar şi cu acest punct, Volei Club Zalău s-a distanţat de ProVolei Arad şi are şanse mari de a termina sezonul regulat pe această poziţie. În etapa următoare, gruparea de sub Meseş va sta, dar ProVolei Arad are un meci foarte greu pe terenul liderului CSU Vest Timişoara, formaţie care are doar victorii cu 3 – 0 în cele şase jocuri.

În ultima rundă programată pe 16 februarie, Volei Club Zalău va juca acasă cu CSU Vest Timişoara, în timp ce ProVolei Arad a disputat deja jocul cu CSS CNE Lapi Dej, în luna noimebrie a anului trecut.


CSU Braşov – Volei Club Zalău   3 – 2

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, David Domokoş, Cristian Zaha, Doru Victoratos, Ciprian Pop, Ciprian Buta şi Darius Crişan. A mai intrat: Darius Mândruţ


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A2