Connect with us

CUPELE EUROPENE

Claudia Constantinescu a debutat la CSM Bucureşti


Handbalista a bifat primele minute pentru campioana României în Liga Campionilor. Dacă la Gyor a jucat doar câteva zeci de secunde, în partida cu Krim, handbalista a jucat aproape două minute, fiind aproape să înscrie un gol


După o evoluţie tot mai bună în acest campionat, dar mai ales după începutul excelent de an în care a marcat 36 de goluri în trei meciuri, Claudia Constantinescu a ajuns tocmai în curtea campioanei CSM Bucureşti.

Transferul său s-a realizat chiar în ziua jocului din campionat, dintre campioana României şi HC Zalău, astfel că în acest meci, Constantinescu a fost în tribună.  Debutul său s-a consemnat la meciul de la Gyor, unde CSM a pierdut la scor, însă Constantinescu a apucat să joace doar câteva zeci de secunde.

În partida de sâmbătă cu Krim Ljubljana de la Bucureşti, campioana României a câştigat cu 32 – 26, într-o partidă în care antrenorul Dragan Djukici a folosit mai mult  jucătoarele străine.

Totuşi, în acest joc, Claudia Constantinescu a apucat să bifeze două minute pentru noua sa echipă şi a fost aproape să înscrie dintr-o aruncare, însă mingea a lovit bara.

Paula Ungureanul, Iulia Curea şi Oana Manea sunt celelalte jucătoare românce care au fost folosite în acest joc de tehnicianul sârb,  în timp ce Bianca Bazaliu şi Aneta Udriştoiu nu au bifat nici măcar câteva secunde, fiind “uitate” pe bancă.

În ceea ce o priveşte pe Claudia Constantinescu să spunem că au fost primele sale minute în Liga Campionilor. Handbalista va avea ocazia să joace şi în campionat pentru CSM Bucureşti, chiar de miercuri, când campioana va juca cu Corona Braşov.

“Îmi pare rău de Claudia, fiindcă în cele două meciuri a jucat vreo 3 – 4 minute. Este foarte puţin, iar dacă este lăsată pe bancă, nu poate să se menţină la forma la care este, ce să mai vorbim de progres. Sper să nu fie o a doua Bazaliu la CSM Bucureşti”, a spus Tadici.

După victoria cu Krim, CSM Bucureşti ocupă locul 3 în grupă cu 8 puncte şi în mare parte a rezolvat calificarea în sferturile competiţiei. În următoarea partidă din Ligă, programată în 10 februarie, campioana României va evolua în deplasare la Thuringer, ultima clasată din grupă.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 6 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE