Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Asistenţă numeroasă la derby-ul cu SCMU Craiova


Pentru prima dată în acest sezon la un meci de volei, tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” au fost aproape pline, dar fanii au creeat şi o atmosferă senzaţioanlă, acest lucru fiind remarcat de antrenor şi de căpitanul Leo


Deşi în acest sezon, Volei Municipal Zalău a avut un parcurs foarte bun în campionat şi de la început s-a instalat în fotoliul de lider, lumea nu s-a înghesuit în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”, astfel că au fost partide când asistenţa a fost cu mult sub 500 de spectatori.

Excepţie au făcut jocurile din Cupa Challenge, sau cel din tur cu Arcada Galaţi, când publicul a venit într-un număr mai ridicat.

La polul opus stau jocurile cu VCM Piatra Neamţ sau Universitatea Cluj, două formaţii mai modeste din campionat, când în tribune s-au aflat chiar şi mai puţin de 300 de oameni!

Cea mai mare asistenţă din acest sezon s-a înregistrat la partida de sâmbătă, când la poalele Meseşului a avut loc derby-ul dintre primele două clasate, Volei Municipal Zalău şi SCMU Craiova.

Tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” au fost aproape pline, iar spectatorii au reuşit să facă o atmosferă senzaţională, fapt ce a fost remarcat la finalul partidei de antrenorul Kowal, dar şi de “căpitanul” Leo Dal Bosco.

“Publicul a fost gălăgios şi este important ca suporterii să ne susţintă”, a spus tehnicianul. “Publicul a fost minunat pentru acest joc. De multă vreme nu am văzut atâţia suporteri şi sper să vină în continuare în număr cât mai mare să ne susţintă, pentru că ne ajută foarte mult”, a precizat şi căpitanul Leo Dal Bosco.

Tot o asistenţă numeroasă s-a înregistrat şi la 24 de ore distanţă, la partida de handbal dintre HC Zalău şi CSM Galaţi.

Cu toate că echipa lui Tadici a întâlni ultima clasată, spectatorii au venit în număr mare, la fel cum o fac şi la alte partide, ceea ce denotă faptul că la handbal, publicul este mai stabil şi nu contează adversarul cu care se duelează echipa favorită.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1