Connect with us

DIVIZIA A1

Leo Dall Bosco, după victoria cu SCMU Craiova: “De multă vreme nu am mai văzut atâţia suporteri la sală”


Căpitanul celor de la Volei Municipal Zalău a rămas impresionat de numărul mari de suporteri care au venit la sală să-i încurajeze pe zălăuani în derby-ul campionatului cu SCMU Craiova


Volei Municipal Zalău a obţinut o victorie extrem de importantă în faţa celor de la SCMU Craiova. Pentru acest duel, şi suporterii au fost alături de echipă.

Chiar dacă în ultima perioadă, gruparea zălăuană evolua cu tribunele pline doar pe jumătate, pentru jocul cu oltenii, sălăjenii au luat cu asalt Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău şi la meciul cu SCMU Craiova, tribunele au fost aproape pline.

Mai mult, suporterii şi-au încurajat favoriţi şi au creat o atmosferă demnă de un derby, ajutând echipa zălăuană să se impună.

Şi căpitanul Leo Dall Bosco a rămas impresionat de numărul mare de susţinători pe care i-a avut Zalăul la meciul cu Craiova.

„A fost un meci bun. În primul set nu am reuşit să facem ajustările potrivite, însă după aceea am reuşit să ne mobilizăm şi începând cu setul doi a început să ne iasă jocul. Publicul a fost minunat pentru acest joc. De multă vreme nu am mai văzut atâţia suporteri şi speră să vină în continuare în număr cât mai mare să ne susţină pentru că ne ajută foarte mult”, a spus Leo Dall Bosco.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1