Connect with us

DIVERSE

Flore Pop: “Anul acesta a fost mai greu să câştigăm Memorialul Radu Gog decât în anii trecuţii”


Delegatul echipei Dia Guard Cipricom a remarcat la finalul competiţiei nivelul ridicat la care a ajuns competiţia organizată în scop caritabil la fiecare început de an. Chiar dacă echipa sa a reuşit să câştige pentru a patra oară consecutiv turneul de fotbal în sală, de această dată a fost cel mai dificil


La fiecare început de an, în luna ianuarie, ACS Cavalerii organizează Memorialul “Radu Gog”, competiţie organizată în memoria fostului arbitru divizionar şi în cadrul căreia se desfăşoară mai multe activităţi, de la o tombolă cu premii speciale, licitaţie de tricouri şi până la un turneu de fotbal în sală.

În ceea ce priveşte turneul de fotbal în sală, să spunem că ultimele patru ediţii au fost câştigate de către o singură echipă.

Fie că s-a numit Dia Guard Marisa, Dia Guard Divino sau Dia Guard Cipricom, a fost vorba despre echipa condusă de Flore Pop şi sponsorizată de Florin Marian Raţ, Ciprian Pop, Florin Sur şi Ionuţ Dragoş.

Însă, în acest an, Flore Pop a remarcat nivelul ridicat la care a ajuns competiţie şi spune că a fost cel mai greu pentru echipa sa să câştige. Cu toate acestea, Dia Guard Cipricom, pentru că sub această denumire a evoluat la ediţia din 2019 a reuşit să se impună pentru a patra oară consecutiv, după ce a trecut în finală de Cetatea B cu scorul dce 5 – 2.

„Mulţumim sponsorilor pentru că sunt lângă noi la fiecare competiţie la care evoluăm. Anul acesta a fost mai greu decât în anii trecuţi, a fost o competiţie puternică cu echipe foarte bune. Am câştigat datorită grupului unit, iar pe această cale vreau să le mulţumesc băieţilor că au acceptat invitaţia mea. Sunt fericit că am câştigat pentru a patra oară consecutiv Memorialul Radu Gog, pentru că nu este chiar uşor să reuşeşti aşa ceva. Diferenţa dintre noi şi restul echipelor cred că s-a făcut prin organizarea bună de care am dat dovadă. Este un detaliu mic, dar contează pe durata unei competiţii. Am dorit prima cupă din 2019, am obţinut-o şi sperăm la cât mai multe în continuare alături de aceşti oameni minunaţi, care îşi fac timp pentru fiecare meci atunci când îi sun şi le mulţumesc că răspund de fiecare dată pozitiv. Am avut plăcerea de a juca pentru noi Szeles Tibi şi Sorin Acatrinei, doi oameni deosebiţi şi ne bucurăm nespus de mult că au acceptat invitaţia noastră!”, ne-a spus Flore Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE