Connect with us

Pescuit și Vânătoare

DESCINDERI ÎN MASĂ. 22 de persoane reţinute pentru furt şi braconaj piscicol. GALERIE FOTO


În urma unor descinderi efectuate de poliţişti, pe lângă cele 22 de persoane reţinute, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 30 de plase monofilament, 5 bărci pneumatice, precum şi altele


Miercuri, 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice, în județul Călărași, la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol.

Din cercetări a reieșit că, de la sfârșitul anului trecut, persoanele în cauză  ar fi sustras pește din amenajări piscicole, folosind fără drept instrumente interzise prin lege.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 32 plase monofilament în lungime de 15.000 de metri, 25 de setci în lungime de 2.000 de metri, 5 bărci pneumatice profesionale, 2 binocluri profesionale și 48 de plute de susținere a plaselor.

22 de persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

În acțiune, suportul tehnic a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare