Connect with us

Sporturi

Volei Club Zalău a urcat pe locul secund în Seria VEST. REZULTATE COMPLETE şi CLASAMENT


Sălăjenii au început cu dreptul Noul An şi au trecut destul de uşor de CS ProVolei Arad, ajungând la trei puncte de primul loc!


Odată cu startul returului în Divizia A1 şi eşalonul secund a repornit la drum la finele săptămânii trecute, în Seria Vest fiind programată etapa a VII-a. În această rundă, Volei Club Zalău a avut de susţinut un meci foarte important pe teren propriu cu ProVolei Arad.

După clasament era un derby pentru locul secund, pe care formaţia zălăuană l-a gestionat foarte bine. Primul set a fost la discreţia gazdelor şi a fost adjudecat la nouă puncte diferenţă.

Nici arădenii nu au renunţat uşor şi în setul doi au jucat mai bine, astfel că scorul a fost 20 – 25. Volei Club Zalău şi-a revenit însă rapid, iar în setul al treilea a condus în permanenţă, ca în final să se impună la o diferenţă de opt puncte.

Setul patru a fost cel mai echilibrat, dar echipa mai exactă a fost Volei Club Zalău, care s-a impus cu 25 – 22 şi a intrat în posesia celor 3 puncte.

După acest rezultat, cele două formaţii au făcut rocadă în clasament, iar Volei Club Zalău a urcat pe locul secund, având cu două puncte mai mult decât echipa din Arad. În condiţiile în care formaţia zălăuană are şi un meci în minus, Tudor Lazăr şi colegii săi au şanse mari de a termina sezonul regulat pe locul secund.

“Meciul cu Aradul a fost unul dificil deoarece în deplasare am pierdut cu 3 – 1. Ne-am dorit această  victorie pentru a urca pe a doua poziţie în clasament. Am încercat să ajut echipa cât am putut pentru a aduce victoria deoarece nu am reuşit să fac deplasarea la Arad din cauza unei accidentari. Se vede progresul meci de meci şi ne dorim să facem un meci bun şi la Braşov”, ne-a declarat Tudor Lazăr.

Volei Club Zalău îşi poate asigura locul secund şi prezenţa la turneul semifinal, chiar la final de săptămână, când va juca în deplasarea la CSU Braşov.

“Din punctul meu de vedere vom rămâne pe locul doi până la finalul sezonului regulat dar ne mai trebuie şi victoria de la Braşov iar cu Timişoare vom încerca să facem un joc cât se poate de bun”, a mai spus Tudor Lazăr.

Două meciuri va mai avea de susţinut Volei Club Zalău din sezonul regulat, pe 2 februarie în deplasare la CSU Braşov, iar pe 16 februarie, pe teren propriu cu liderul CSU Vest Timişoara. În cadrul etapei a IX-a care este programată pe 9 februarie, formaţia zălăuană va sta.


Rezultatele înregistrate în etapa a VII-a:

Volei Club Zalău – ProVolei Arad 3 – 1 (16, -20, 17, 22)

CSU UV Timişoara – CSU Braşov 3 – 0 (11, 18, 16)

CSS CNE Lapi Dej a stat


CLASAMENT:

  1. Csu Vest Timişoara      5       5      0      15 : 0       15
  2. Volei Club Zalău      5      4      1       12 : 7    12
  3. ProVolei Arad               6       3      3      12 : 9       10
  4. CSU Braşov                   6        1      5        4 : 16      3
  5. CSS CNE Lapi Dej       6        1      5        6 : 17      2

Etapa a VIII-a se dispută sâmbătă după programul:

CSU Braşov    – Volei Club Zalău

CSS CNE Lapi Dej     – CSU UV Timişoara

ProVolei Arad stă


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi