Connect with us

HANDBAL

Karina Ghinea a marcat 13 goluri în deplasarea de la Târgu Mureş


Proaspăt convocată la lotul lărgit al Naţionalei de cadete, handbalista de la CSS Zalău a înscris mai bine de jumătate dintre golurile reuşite gruparea sălăjeană în partida de pe terenul echipei ACS Pegasus


Micuţele handbaliste pregătite de Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au avut parte de o confruntare extrem de grea pe terenul celor de la ACS Pegasus şi au cedat confruntarea la o diferenţă mare de scor

Sezonul regulat din Campionatul Naţional de handbal, rezervat junioarelor III se apropie de final, astfel că la finalul săptămânii trecute s-au disputat jocurile din cadrul etapei cu numărul 14, iar până la finalul sezonului regulat au mai rămas de desfăşurat  încă patru etape, după care primele trei echipe clasate se vor califica la Grupa Valoare, iar următoarele trei clasate la Grupa Speranţe.

Revenind la meciurile din etapa a XIV-a, să spunem că CSS Zalău a avut parte de un meci extrem de dificil în această etapă. Micuţele handbaliste sălăjene s-au deplasat la  Târgu Mureş, acolo unde sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala Benedek Elek s-a duelat cu ACS Pegasus, formaţie aflată pe locul 3.

Chiar şi aşa, sălăjencele au încercat să facă un joc bun în speranţa că vor putea “smulge” un rezultat pozitiv, însă, din păcate, doar două jucătoare s-au ridicat la nivelul aşteptat de antrenoarea Gabriela Muntean, iar cum handbalul este un sport de echipă, prestaţiile celor două handbaliste au fost prea puţine pentru un rezultat pozitiv.

Astfel, consecinţele s-au simţit pe tabela de marcaj, acolo unde ACS Pegasus Târgu Mureş avea un avantaj covărşitor, în final impunându-se la nu mai puţin de 19 goluri diferenţă.

“Cu o singură jucătoare angajată la joc, Karina Ghinea şi o evoluţie satisfăcătoare a Denisei Ghiulea, restul neregăsindu-se în tandemul meciului până la final, cu peste 20 de atacuri risipite, rezultatul final spune totul”, ne-a spus Gabriela Muntean.


ACS Pegasus Târgu Mureş – CSS Zalău 42 – 23 (22 – 9)

CSS Zalău: Denisa Pop, Ana Serencu – Karina Ghinea (13 goluri), Denisa Ghiulea (4), Antonia Ţurcaş (2), Andra Suciu (2), Beatrice Roş (1), Mara Pop (1), Bianca Topan, Ana Cighi, Ramona Topan, Veres Krisztina, Ana Lungu, Miruna Labo şi Dana Puşcaş. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolae


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL