Connect with us

Sporturi

Tenismenii sălăjeni, pe podium la Cupa de Iarnă de la Oradea


Nu mai puţin de patru practicanţi ai “sportului alb” au reuşit să urce pe podium la competiţia desfăşurată la finalul săptămânii trecute în judeţul Bihor. Andrei Brisc şi George Băgărean la seniori, Diana Pop la senioare şi Patrick Bolduţ la categoria 10 ani


La finele săptămânii trecute, în judeţul Bihor a avut loc Cupa de Iarnă de la Oradea, competiţie organizată de CSM Oradea, sub egida Federaţiei Române de Tenis.  Competiţia din judeţul vecin a strânit şi intersul sălăjenilor, mai ales că turneul din  Bihor s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, începând de la 10 ani, feminin şi masculin şi până la  întreceri de seniori şi senioare.

Până la urmă, la startul întrecerii din Oradea s-au aflat patru sălăjeni. Este vorba despre Andrei Brisc, George Băgărean (ambii de la CSM Zalău) la categoria de vârstă seniori, Diana Pop (Palatul Copiilor Zalău) la categoria de vârstă senioare şi Patrick Bolduţ (ACS Tennis Pro Zalău) la categoria de vârstă 10 ani.

La categoria de vârstă 10 ani au participat nu mai puţin de patru sportivi, inclusiv sălăjeanul nostru. Astfel, sistemul de desfăşurare al jocurilor a fost fiecare cu fiecare, iar Patrick Bolduţ a reuşit să obţină un succes şi a înregistrat două eşecuri.

Aceste rezultate i-au fost suficiente tenismenului de la ACS Tennis Pro Zalău pentru a obţine locul 3. Rezultate foarte bune au reuşit să obţină şi ceilalţi trei tenismeni sălăjeni prezenţi la competiţia din Bihor. Astfel, tot pe locul 3 a reuşit să se claseze şi Diana Pop.

Sportiva în vârstă de 18 ani de la Palatul Copiilor Zalău s-a duelat cu alte patru sportive la categoria senioare şi a reuşit să obţină două victorii identice. 6 – 0, 6 – 0, în faţa Anastasiei Bodoni şi Szabo Edinei, ambele de la CSM Oradea.

Din păcate, a suferit şi două eşecuri împotriva sportivelor Anda Ghinga de la ACS Cristal Hunedoara şi Daria Jula de la CSM Oradea, astfel că sălăjeanca noastră a încheiat competiţia pe locul 3.

La seniori, judeţul Sălaj a avut doi reprezentanţi din totalul de patru înscrişi, Andrei Brisc şi George Băgărean. Cei doi tenismeni de la CSM Zalău au făcut meciuri bune la Oradea şi s-au duelat pentru locul 2.

Având în vedere că Nemes Nimrod de la CSM Oradea a obţinut victorii pe linie, Andrei Brisc şi George Băgărean s-au duelat pentru ocuparea locului secund. Ambii aveau câte o victorie în faţa timişoreanului Lucas Neagu de la ACS Helios, astfel că în duelul direct, ambii au dat tot ce au avut mai bun pentru a obţine locul dorit.

Însă, experienţa mai mare a lui Andrei Brisc a făcut diferenţa, iar tenismenul de la CSM Zalău s-a impus în două seturi, scor 6 – 1, 6 – 0, astfel că Brisc s-a clasat în final pe locul 2, iar Băgărean a trebuit să se mulţumească cu locul 3.

Sursa foto: ssp

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi