Connect with us

Ştiri din Sălaj

BRACONAJ. Prinşi cu căpriorul în portbagaj


Sâmbătă noaptea, poliţiştii din Maramureş au identificat în trafic o maşină condusă de o tânără din Sălaj  în care se afla un căprior mort


Patru sălăjeni au fost prinşi în flagrant de oamenii legii, în timp ce transportau un căprior mort, fără să posede documente legale în acest sens.

Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, pe un drum judeţean din judeţul Maramureş, când maşina în care se aflau aceştia a fost oprită de oamenii legii.

Astfel, la o acţiune a poliţiştilor maramureşeni derulată în localitatea Ardusat, maşina condusă de o tânără din municipiul Zalău a fost oprită, iar în portbagaj se afla vânatul.

“În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.30, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa care efectuau activităţi de supraveghere a traficului pe DJ 108 au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Ardusat. În urma controlului, poliţiştii au găsit în autoturism un căprior mort. La volan a fost identificată o tânără de 28 de ani, din Zalău, iar în autoturism se mai aflau alte trei persoane din acelaşi municipiu. Întrucât nu au putut prezenta documentele legale în acest sens, căpriorul a fost ridicat şi predat DSVSA Maramureş”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Maramureş.

În cauză a fost întocmit un dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale , urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj