Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş, primit ca un superstar în India


Multiplul campion mondial şi european a fost primit cu bannere şi postere de către fanii indieni, care i-au scandat şi numele la meciurile din primul sezon al Ultimate Karate League. Sălăjeanul a făcut parte din echipa Mumbai Ninjas cu care s-a clasat pe locul 3


Valoarea şi rezultatele obţinute de-a lungul carierei de Călin Marincaş, vorbesc de la sine. Astfel, nu e niciun secret faptul că sălăjeanul nostru ne face mândri pe cele mai înalte scene ale lumii şi este unul dintre sportivii din judeţul nostru cu cea mai mare notorietate.

De fapt, acest lucru a fost dovedit şi de indienii prezenţi în sală la meciurile din UKL. Astfel, aceştia l-au aşteptat pe multiplul campion mondial şi european precum un adevărat superstar.

“Mă bucur că am acceptat participarea la această competiţie. Am fost primit ca şi o vedetă, cu bannere imense cu mine, cu postere, iar oamenii mă strigau pe nume”, ne-a transmis Călin Marincaş.

Cu Călin Marincaş în echipă, Mumbai Ninjas a avut parte de un debut perfect, obţinând 3 victorii din tot atâtea posibile, obţinând calificarea în semifinalele competiţiei. În cele din urmă, echipa sălăjeanului nostru s-a clasat pe locul 3 la primul sezon al Ultimate Karate Fighting, însă detalii despre competiţie, găsiţi AICI.

Călin Marincaş: “Cred că o să particip şi la următoarele sezoane”

Aventura lui Călin Marincaş în India s-a încheiat, iar sălăjeanul nostru a revenit în ţară, mulţumit de experienţa avută. Sigur, a fost doar locul 3, însă, dacă nu erau unele accidentări, printre care şi cea a lui, poate era posibil un rezultat mai bun, cine ştie?

Oricum, a fost o experienţă reuşită, multiplul campion mondial şi european declarându-se mulţumit de cum s-au desfăşurat lucrurile la competiţia din India.

“Am avut o echipă bună, m-am înţeles bine cu colegii de echipă. Tot timpul îmi cereau sfaturi şi ne făceam împreună strategia înainte de meciuri, pentru că ei îi cunoşteau pe karateka indieni. Am fost şi primul străin care a intrat în meciul pe echipe, până atunci, străinii intram doar în meciurile individuale. După aceea, au început toţi străinii să participe şi în meciul pe echipe ”, ne-a spus valorosul karateka.

Sigur, a fost sezonul 1, însă, competiţia s-a dovedit a fi un real succes, iar organizatorii au în plan să organizeze în acest an şi sezoanele 2 şi 3, sezoane în care l-am putea vedea, din nou, şi pe Călin Marincaş.

“Totul a fost foarte frumos pentru mine. Am fost unul dintre cei mai privilegiaţi privind atenţia acordată. Cred că o să particip şi la următoarele sezoane. Doar să fiu sănătos”, a conchis Călin Marincaş.

Sursa foto: Latos Adam

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE