Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop – golgheter Dumbrava Gîlgău: “Îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri şi să câştigăm campionatul”


Fostul jucător de la FC Zalău a reuşit 12 goluri în prima parte a campionatului şi pentru retur îşi propune să înscrie tot mai multe goluri pentru a-şi ajuta echipa să câştige titlul judeţean


Dumbrava Gîlgău este cea mai ofensivă echipă din Liga a IV-a Sălaj, cu 52 de goluri marcate în 12 etape, având o medie de peste patru goluri pe meci.

Nu mai puţin de 12 jucători şi-au trecut numele pe lista marcaotrilor în turul de campionat, iar golgheterul echipei este Alex Pop, cu 12 goluri, acesta fiind şi pe podiumul celor mai buni marcatori din Liga a IV-a.

În opt meciuri a reuşit să înscrie fostul atacant de la FC Zalău, care s-a declarat mulţumit de prestaţia sa, însă şi-ar fi dorit ca Dumbrava să fi fost  pe primul loc la finalul turului.

“Sunt destul de mulţumit de prestaţia mea din acest tur, dar sunt puţin dezamăgit ca nu suntem pe primul loc. Însă sunt doar 3 puncte şi sper că le vom recupera. Îmi doresc să-mi ajut echipa cu cât mai multe goluri şi să câştigăm campionatul”, ne-a declarat Alex Pop.

Cu toate că la mijlocul campionatului, Dumbrava este la 3 puncte de lider şi are a doua şansă la titlu, atacantul consideră că bătălia rămâne deschisă.

“Lupta se va da iar cu Unirea Mirşid. Eu zic că avem forţa necesară să recuperăm cele 3 puncte. Mai sunt multe meciuri de jucat şi se pot întâmpla multe. Ne mai putem încurca şi noi dar şi cei de la Mirşid. Eu îmi doresc foarte mult să câştigăm acest campionat şi dacă se poate, de ce nu, o promovare în Liga 3 ar fi cel mai frumos lucru. Sunt sigur că meciul decisiv din penultima etapă va decide campioana”, a mai spus golgheterul de la Dumbrava Gîlgău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL