Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ipoteza anchetatorilor în cazul Tudor Niream: RĂPIREA!?


La două luni de la dispariţia lui Tudor, procurorii investighează misteriosul caz, iar toate ipotezele duc la o răpire a minorului de 15 ani


Pe data de 24 ianuarie 2019, s-au făcut deja două luni de când Tudor Niream a dispărut de la casa bunicilor din satul Recea.

În acest interval de timp, au existat mai multe ipoteze, dar nicio pistă clară, prin care anchetatorii să ajungă la minorul de 15 ani.

Reprezentanţii IPJ Sălaj spun că cercetările continuă şi că în ultima perioadă au primit sesizări cum că Tudor ar fi fost văzut în mai multe zone ale ţării.

Din păcate, nimic nu a fost confirmat.

Familia copilului speră, însă, în soluţionarea acestui caz în care o persoană anume care l-ar fi luat cu forţa sau de bună voie din apropierea casei bunicilor săi.

Totodată, anchetatorii spun că s-a deschis un dosar de lipsire de libertate cu autor necunoscut.

De acest caz se ocupă Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Conform Sabou Ioan Călin – potrivit prim-procurorului delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, au fost strânse trei volume cu informaţii despre acest caz, dar până în acest moment nu există o pistă clară…

Pentru elucidarea cazului şi pentru ca Tudor să revină în sânul familiei, părinţii sunt hotărâţi să dea o sumă de bani celor care vin cu informaţii preţioase pentru găsirea lui Tudor Niream.

 

Semnalmentele minorului:  

Înălțime: aproximativ 1,70 m, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj