Connect with us

DIVIZIA A1

TENSIUNE LA ZALĂU. Nikolay Jeliazkov s-a despărţit de CS Volei Municipal


Deşi gruparea sălăjeană ocupă fotoliul de lider în campionat, atmosfera din vestiar a fost una încordată în ultima perioadă. După eliminarea din cupele europene, nemulţumirile au răbufnit, iar tehnicianul bulgar şi-a dat demisia!?


Momente tensionate în sânul formaţiei CS Volei Municipal Zalău.

Chiar dacă echipa sălăjeană ocupă primul loc în Divizia A1, iar în Cupa României a ajuns în Final-Four, situaţia în vestiarul fostei campioane nu este prea roză.

Din câte se pare, nemulţumirile au venit din rândul jucătorilor, care au privit cu ochi răi modul în care antrenorul Nikolay Jeliazkov a alcătuit sextetul de start la mai multe partide, dar şi schimbările făcute de el.

De fapt, discuţiile din vestiar au fost confirmate indirect chiar de tehnicianul bulgar, care la finalul jocului cu Benfica Lisabona a avut un mesaj dur către unele persoane din fenomen, dar şi către unii jucători de la Zalău!?

Într-un dialog cu presa sportivă, Jeliazkov a precizat că Volei Municipal poate câştiga titlul naţional, dar că trebuie tras un semnal de alarmă, în ce priveşte nemulţumirile sale.

 „Eu nu sunt speriat de nicio echipă, deoarece, ştiţi ceva, problema este în casa noastră, aici trebuie să fie totul bine. În final, în locuri mici precum este Zalăul, oamenii încep să se atace între ei şi acesta este un lucru foarte periculos. Dacă toată lumea îşi doreşte ca noi să câştigăm campionatul, această echipa îl va câştiga. Dar, dacă începem să ne atacăm unii pe alţii, de ce joacă unul, de ce nu joacă altul, de ce fac schimbarea aceea, vom pierde tot. Aici nu mă refer la public, publicul poate face ce vrea. Vorbesc despre oamenii fenomen, dar de asemenea şi de jucători. Aşa că, acesta este momentul să tragem un semnal de alarmă şi e timpul să fim deştepţi, pentru că au fost multe lucruri care nu mi-au plăcut”, a spus Nikolay Jeliazkov.

Din păcate pentru el, bulgarul nu a mai putut remedia problemele din vestiar. Aceasta, cu atât mai mult cu cât el l-a criticat pe internaţionalul Cristian Bartha pentru prestaţia din returul cu Benfica, uitând însă că fiul său a jucat foarte modest în acelaşi meci, fapt pentru care fanii l-au fluierat şi huiduit îndelung.

Probabil că aceasta a fost picătura care a umplut paharul, iar nemulţumirile au răbufnit.

Ca urmare, Nikolay Jeliazkov a plecat de la echipă şi Leo Del Bosco şi compania se pregătesc acum fără antrenor principal.

În cursul zilei de mâine, bulgarul îşi va rezilia contractul cu CS Volei Municipal.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1