Connect with us

FOTBAL

Republicanii de la Atletic Zalău au reluat pregătirile


Încă de săptămâna trecută, cele două grupe de juniori au revenit din vacanţă şi se pregătesc pentru a doua parte de campionat care va începe pe data de 9 martie


După ce FC Zalău s-a desfiinţat, Sălajul a rămas fără reprezentată în competiţiie de seniori organizate de Federaţia Română de Fotbal. La FRF mai există un club afiliat din Sălaj, este vorba de CS Atletic Zalău, care evoluează însă în competiţiile de juniori, mai precis în Campionatul de Juniori Republicani.

De câţiva ani, gruparea zălăuană are două grupe de republicani, atât la juniori A, cât şi la juniori B, ambele echipe având rezultate bune în prima parte a a acestui sezon.

Dacă juniorii A ocupă locul secund în Seria a IX-a, la trei puncte în spatele liderului, juniorii B se află  pe locul 6, cu patru victorii în opt etape.

Ambele grupe speră la rezultate mult mai bune în a doua parte de campionat, iar în aceste condiţii au şi început pregătirile pentru retur. Încă de săptămâna trecută, juniroii de la Atletic s-au reunit şi în această perioadă se antrenează pe plan local.

La începutul lunii februarie, CS Atletic Zalău va efectua şi un cantonament care va avea loc pe plan local.

“Ambele grupe au început pregătirile din 14 ianuarie. Avem câte patru antrenamente pe săptămână, dar din păcate întâmpinăm dificultăţi în această perioadă, fiindcă nu prea avem terenuri.În săptămână în care jucătorii vor fi în vacanţă vom face şi un cantonament pe plan local.Vom susţine şi jocuri amicale şi vom încerca să ne mai întărim cu juniori din judeţ. La juniori A ne dorim ca în retur să obţinem primul loc în Serie”, ne-a declarat antrenorul Claudiu Cornaci.

Returul la juniori republicani începe pe data de 9  martie, iar în prima rundă din 2019, ambele grupe vor evolua în deplasare, la LPS Satu Mare.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL