Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou şi-a prezentat raportul de activitate din primul mandat


Cu câteva zile înaintea alegerilor, actuala conducere de la AJF Sălaj a organizat o conferinţă de presă în care au fost prezentate realizările din cei patru ani,  proiectele de viitor dar şi situaţia financiară


La alegerile de sâmbătă, Daniel Sabou speră să obţină un nou mandat de preşedinte, dar pentru a reuşi acest lucru trebuie să fie votat de majoritatea membrilor afiliaţi (cel puţin 25).

Până să aibă loc Adunarea Generală de alegeri, actualul preşedinte a organizat marţi o conferinţă de presă, în care şi-a prezentat raportul de activitate din cei patru ani.

“În 2015 am preluat un AJF în care nu era un regulament de organizare şi unul disciplinar”, a spus Sabou

Actualul preşedinte a ţinut ca la începutul conferinţei de presă să facă unele precizări vizavi de  începutul mandatului de acum 4 ani.

“Noi am încercat să rezolvăm toate problemele, dar după cum ştiţi, în anul 2015 am preluat un AJF în care nu era un regulament de organizare şi un regulament disciplinar. Nu vreau să vorbesc foarte multe de ce a fost înainte de 2015. Eu am venit în faţa membrilor afiliaţi cu un program  de activitate pe care cu satisfacţie pot spune că l-am îndeplinit în proporţie de 80%. S-a elaborat un regulament de organizare al activităţii AJF, precum şi unul disciplinar. Am organizat cursuri pentru antrenori cu Licenţa C. Am dorit să formăm şi o selecţionată a Sălajului la seniori, dar din păcate nu am reuşit, însă dacă vom obţine un nou mandat, sper să reuşim”, a declarat Daniel Sabou.

“În primul mandat am crescut numărul de echipe şi am înfiinţat competiţii noi”

Actualul preşedinte se mândreşte că în cei patru ani a reuşit să înfiinţeze mai multe competiţii, în special la juniori, iar numărul participantelor a fost mărit atât la seniori, cât şi la copii şi juniori.

“Eu am venit în sprijinul copiilor şi a juniorilor, iar în 2015 am eliminat taxa de viză. Au crescut numărul de echipe, la seniori cu patru, iar la juniori au apărut cinci formaţii noi. Am avut un campionat cu nouă echipe la Liga Elitelor U 15, iar în aceste condiţii am trimis în faza zonală două grupări, la fel ca şi judeţul Cluj. La competiţii, aş aminti organizarea Cupei AJF, pentru Liga a IV-a şi Liga a V-a, dar şi pentru juniori A1. Am organizat Cupa Primăverii, în format 8+1 şi bineînţeles în premieră s-a făcut şi Supercupa Sălajului”, a mai precizat Daniel Sabou.

Actualul preşedinte a ţinut să amintească până şi competiţiiţe care se organizează în colaborare cu Federaţia Română de Fobtal.

“În colaborare cu FRF au mai fost şi alte competiţii pe care mulţi dintre membrii afiliaţi nu le cunosc. Este vorba de Interliga Naţională, Cupa Tymbark şi Turneul Speranţelor, unde doi copii din Sălaj au ajuns până la selecţia finală, iar unul a şi fost convocat în lotul Naţionalei U 15, fiind vorba de Alexandru Mare. Ne-am implicat şi în programul Fotbal şi Feminitate, iar în anul 2017 am obţinut locul 3 pe ţară.Aş mai aminti şi de Cupa Satelor, astfel că în faza judeţeană am reuşit să strângem 18 echipe. În colaborare cu Consiliul Judeţean Sălaj, AJF Sălaj a fost prezentă doi ani la rând cu două echipe de juniori la un turneu în Polonia. Selecţionatele noastre au reuşit să câştige primul loc”, a spus  Sabou.

Fostul fotbalist se mândreşte şi cu premierile pe care le-a oficiat la finele sezonului, atât pentru Liga a IV-a, Liga a V-a, cât şi la copii şi juniori.

“Din 2015 am schimbat sistemul de premiere. Toate echipele câştigătoare au primit cupe, medalii, tricouri de campioni, dar şi echipament. Anul trecut şi echipele din Liga a V-a au primit câte un rând de echipament. Totodată am realizat o bază de date în format electronic  a tuturor jucătorilor şi a asociaţiilor afiliate prin programul fotbal conect. Am încercat realizarea unei corespondenţe prin e-mail cu toate structurile sportive care au astfel de posibilităţi”, a susţinut Daniel Sabou.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 ianuarie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL