Connect with us

Ştiri din Sălaj

Riscă dosar penal pentru că a condus o maşină cu numere expirate


Un bărbat din comuna Ip a fost depistat în trafic de poliţiştii bihoreni, în timp ce rula pe un drum naţional cu un autoturism ce avea numere provizorii expirate


Pe data de 16 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au avut o acţiune pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 153 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 66.700 lei.

Între şoferi sancţionaţi a fost şi un sălăjean. Este vorba despre un bărbat din comuna Ip, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Astfel, în jurul orei 12.00, pe Drumul Naţional D.N. 19/B, şoferul de 52 de ani din Ip a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri din Marghita.

Cu această ocazie, oamenii legii au identificat faptul că autoturism condus de sălăjean avea expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj