Connect with us

DIVERSE

Ioan Onicaş: “Ediţia a XV-a a Memorialului Radu Gog a fost din nou o reuşită din toate punctele de vedere”


Membru în Comisia de Organizare a turneului caritabil – fostul arbitru FIFA – a ținut să aducă mulțumiri din partea ACS Cavalerii tuturor participanților și celor care s-au implicat în organizarea evenimentului


 În perioada 11 – 13 ianuarie, sala de sport a Liceului Sportiv ”Avram Iancu” a găzduit tradiţionalul turneu caritabil, Memorialul ”Radu Gog”.

Ajuns la ediţia a XV-a, evenimentul a fost unul reuşit din toate punctele de vedere, acest lucru fiind scos în evidenţă şi de către Ioan Onicaş, membru în Comisia de Organizare.

Fostul arbitru FIFA a ţinut să aducă mulţumit din partea ACS Cavalerii tuturor participanţilor şi celor care s-au implicat la organizarea ediţiei din acest an.

“Prin amploarera pe care a luat-o, cred că Memorialul Radu Gog se aliniază la cele mai importante evenimete sportive şi caritabile din judeţul Sălaj. Ediţia a XV-a (2019) a fost din nou, o reuşită din toate punctele de vedere. Ca şi elemente inedite, putem specifica că s-a stabilit un nou record de participare – 25 de echipe, 16 la open şi 9 la old-boys! Au participat din nou echipe din afara judeţului, Vulturii Dej, Viitorul Poieni, şi ASP 24 Satu Mare. Prezenţa în competiţie a unor foşti jucători din perioada de glorie de la Minerul Sărmăşag şi Mobila Şimleu Silvaniei, cele două echipe chiar având un meci direct între ele. Festivitatea de decernare a unor distincţii foştilor arbitri divizionari trecuţi de 50 de ani a fost de asemenea un moment emoţionant pentru toţi cei prezenţi în sală, inclusiv realizarea pozei de grup, a foştilor şi actualilor arbitri. Un alt element surprinzător a fost prezenţa în sală a copiilor, mult mai mulţi copii decât în ani anteriori. În acest sens, cred că la ediţia următoare, ca şi o noutate, vom încerca să organizăm şi un miniturneu pentru aceşti copii. N-aş încheia fără să aduc mulţumiri din partea ACS Cavalerii, tuturor participanţilor, celor care s-au implicat în organizarea evenimentului, majoritatea arbitri sau foşti arbitri şi nu în ultimul rând conducerii Primăriei Municipiului Zalău şi a Liceului Sportiv ,,Avram Iancu” pentru sprijinul acordat şi condiţiile excelente de care au beneficiat toţi cei prezenţi!”, a declarat Ioan Onicaș.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE